AC Horsens vs AGF • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

AC Horsens tog sig till slutspel i fjol i den danska högstadivisionen. Men den här säsongen har gått tyngre för klubben som nu får kriga för att undvika nedflyttning. AGF räddade sig kvar i serien förra säsongen efter en stark slutspurt. Nu sitter laget ånyo i en besvärlig sits när Superligaen går in i slutskedet.

Hemmalag

AC Horsens knep den sista slutspelsplatsen i fjolårets upplaga av den danska högstadivisionen. Men väl i slutspel blev laget slagpåse. Den här säsongen har dessutom gått betydligt tyngre för laget som missade sjätteplatsen (sista slutspelsplatsen) med fem poäng. Till sist landade AC Horsens på en tiondeplats i grundserien med 31 poäng på 26 matcher. Med fem raka matcher utan seger behövs nu ett trendbrott om laget ska kunna säkra fortsatt spel i Superligaen även nästa säsong.

Bortalag

AGF befinner sig återigen i en strid om kontraktet efter en svag säsong. Klubben missade slutspel med fem poäng (precis som AC Horsens) och slutade på en niondeplats i grundserien med 31 inspelade poäng på 26 matcher. Även AGF har fem raka matcher utan seger och måste nu ta sig i kragen för att återigen kunna spela till sig nytt kontrakt. Klubben kan luta sig mot fjolårets starka slutspurt där laget dels säkrade nytt kontrakt, dels tog sin ända fram till ett avgörande möte med FC Köpenhamn om spel i Europa.

Statistik

De tio senaste matcherna mellan AC Horsens och AGF har slutat med att båda lagen har gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett då bortaspelande AC Horsens.

För AC Horsens går spelet in i 77 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet.

AGF har hållit nollan i endast 38 procent av ligamatcherna på bortaplan.

AC Horsens snittar totalt 3.31 mål per hemmamatch i ligan så här långt.

AGF har gjort mål i 62 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet hittills.

Speltips

AC Horsens har för all del inte rosat marknaden den senaste tiden. Men laget har gjort mål i de nio senaste matcherna på hemmaplan. Spelet går även in i de hela 77 procent av ligamatcherna på hemmagräs. AC Horsens har totalt sett gjort mål i 85 procent av lagets matcher på hemmaplan och hållit nollan i endast 23 procent av matcherna. AGF har (trots en liknande formdipp) ändå presterat målmässigt och hittat nätet i de tre senaste bortamatcherna och åtta senaste ligamatcherna totalt sett. Båda lagen har gjort mål i AGF:s fem senaste matcher i ligaspelet. Allting talar för ännu en målrik och underhållande match. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på CASA Arena Horsens.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser