AC Kajaani vs JJK • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

AC Kajaani har inte vunnit någon av de sju senaste matcherna i ligan och behöver höja sig några nivåer för att skapa marginal till nedflyttningsstrecket. Men offensivt har finländarna levererat hela säsongen och bjudit på några gastkramande och underhållande matcher. JJK åkte ut ur Veikkausliiga förra året och får nu kriga på nytt för att säkra kontraktet i Ykkönen. Efter två avgjorda matcher i de senaste omgångarna finns (ett litet) hopp om att formtoppen kan vara på intågande.

Hemmalag

AC Kajaani har fått en tuff start på sitt äventyr i Ykkönen efter att ha flyttas upp från den finska tredjedivisionen inför säsongen. Klubben ligger just nu på en svajig åttondeplats med 16 poäng på 16 matcher. AC Kajaani skapar verkligen framåt (framför allt under de senaste omgångarna). Men laget har även problem att spika igen defensiven och släpper in flest mål av alla lag. Med sju raka matcher utan vinst behövs en seger hemma mot bottenkollegan JJK för att skapa en lucka nedåt i tabellen och undvika en annalkande kamp för överlevnad. Efter en hel del problem förfogar tränaren Mika Lumijärvi äntligen över en helt komplett matchtrupp utan skador och avstängningar inför det rysligt viktiga mötet med JJK. Trion Jurgen Castaneda, Lukas Bramb och Tatu Hoffren är därmed klara för spel igen.

Bortalag

JJK har inte alls lyckats den här säsongen och fick tidigt se sina drömmar om att studsa tillbaka till högstadivisionen grusade. Laget har bara vunnit två (!) matcher så här långt och ligger just nu under nedflyttningsstrecket på en niondeplats med endast 12 inspelade poäng på 16 matcher. Ett rejält trendbrott krävs om klubben ska börja klättringen i tabellen och säkra kontraktet. Två raka matcher utan förlust har förvisso höjt moralen. Men JJK har problem i försvarsleden och får inte alls till offensiven. Mot AC Kajaani måste laget gå för seger för att krympa avståndet och ingjuta hopp i en nedslagen trupp. Till matchen mot AC Kajaani kommer JJK utan avstängde mittfältaren Saku Leppänen. Även Nooa Laine saknas på grund av landslagsspel.

Statistik

För AC Kajaani har de fyra senaste matcherna slutat med totalt över två mål gjorda i matchen. Samtidigt har JJK hållit nollan i endast 14 procent av sina bortamatcher. Senaste mötet lagen emellan slutade 2-2.

AC Kajaani har gjort minst 2 mål i de 3 senaste matcherna.

JJK snittar totalt 3.14 mål per match på bortaplan.

AC Kajaani har bäst offensiv i ligan med totalt 28 mål gjorda.

JJK har släppt in minst 2 mål i de 4 senaste bortamatcherna.

Speltips

AC Kajaani har sannerligen bjudit upp till dans under säsongen. Målfesterna har avlöst varandra (framför allt mot slutet) och med en intressant trupp och sprudlande anfallslinje har laget charmat många neutrala åskådare. Hemmalaget har bäst offensiv i ligan. Men även den sämsta defensiven. Någonting som borgar för ännu ett målkalas när båda lagen behöver trycka framåt i jakt på poäng. JJK läcker bakåt och har inte vunnit en match sedan slutet av juni. Klubben är i desperat behov av poäng för att kunna klättra över nedflyttningsstrecket. Allting talar för en öppen och chansrik historia där hemmalaget litar på att sin fina offensiv (åtta mål på de tre senaste matcherna) ska fälla avgörandet mot ett stukat bortalag som saknar sin bästa spelare i form av avstängde Leppänen. Därför spelas att AC Kajaani gör över 1.5 mål i matchen.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser