Adelaide United vs Sydney FC • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Adelaide United slutade på en fjärdeplats i grundserien av australiska A-League. Men laget stod för ett starkt slutspel och nådde ända fram till en semifinal. Den här säsongen vill klubben ta sig hela vägen fram till en final. Sydney FC hann aldrig ikapp Perth Glory i grundserien och landade på en andraplats. Men i slutspelet fick laget revansch och tog hem titeln efter att ha besegrat just Perth Glory i finalen.

Hemmalag

Adelaide United slutade precis utanför topptrion förra säsongen på en fjärdeplats med 44 poäng på 27 matcher. Men i slutspelet visade laget upp fin förmåga att vara bäst när det verkligen gäller. Klubben slog ut Melbourne City (1-0 på övertid) i kvartsfinalen och stretade på bra mot Perth Glory (förlust efter straffar) i semifinalen. Efter en fin försäsong har Adelaide United nu siktet inställt på att rivstarta ligaspelet och nå ännu längre än i fjol. Med sju raka segrar är självförtroendet onekligen på topp hos tränare Marco Kurz mannar.

Bortalag

Sydney FC fick se sig slagna av Perth Glory i grundserien förra upplagan av A-League. Till slut blev det en andraplats i tabellen med 52 inspelade poäng på 27 matcher. Men efter starkt slutspel där Wellington Phoenix och Melbourne Victory avverkades utan bekymmer kunde Sydney FC till slut bärga titeln genom att vinna finalen mot just Perth Glory på straffar. Den här säsongen vill gästerna så klart försvara titeln. Men framför allt är det förstaplatsen i grundserien som hägrar för ett Sydney FC som nog behöver höja reglagen (två raka kryss) för att hoppa in i ligaspelet med full kraft.

Statistik

I tre av de fyra senaste matcherna mellan Adelaide United och Sydney FC har båda lagen gjort mål. Men allra senast slutade det 2-0 till ett för dagen hemmaspelande Sydney FC.

Adelaide United har gjort minst 2 mål framåt i 7 av de 8 senaste matcherna.

Sydney FC snittade 2.72 mål per match i ligaspelet förra säsongen.

Adelaide United höll nollan i endast 27 procent av matcherna förra säsongen.

Sydney FC gjorde mål i 87 procent av lagets bortamatcher i ligan i fjol.

Speltips

För Adelaide United gick spelet in i 53 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet förra säsongen. För Sydney FC låg motsvarande siffra på bortaplan på 67 procent. Hemmalaget har visat upp fin form under försäsongen och inte haft några problem med att hitta nätet. I hela sju av de åtta senaste matcherna har Adelaide United gjort minst två mål framåt. Men Sydney FC är titelförsvarare och lyckades hitta nätet i 87 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet förra säsongen. Räkna med öppet, underhållande och offensivt spel när två lag som vill nå långt i årets upplaga av den australiska förstaligan. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Coopers Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser