Arminia Bielefeld vs Darmstadt 98 • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Arminia Bielefeld tillhörde toppen av 2. Bundesliga i fjol och sladdade till sist in precis under kvalstrecket för spel om avancemang. Den här säsongen har gått tyngre för klubben som ligger på den undre halvan av tabellen och fått upp farten först på sistone. Darmstadt 98 landade i mitten av tabellen förra året och ser ut att ha fallit tillbaka ytterligare några steg under den här säsongen av den tyska andraligan.

Hemmalag

Arminia Bielefeld har brottats med en hel del problem både på och utanför planen de senaste åren. Bara för något år sedan spelade klubben i den tyska tredjedivisionen. Men i fjol sprattlade Arminia Bielefeld till och var snubblande nära att slå in sig bland de tre främsta i tabellen och utmana om en plats till Bundesliga. Den här säsongen har varit mer svajig för laget som framför allt var nere i brygga under en stor del av senhösten (nio raka matcher utan seger). Just nu ligger Arminia Bielefeld på en blygsam elfteplats i tabellen med 28 poäng på 23 matcher. Tränaren Uwe Neuhaus har en del huvudbryn inför mötet Darmstadt 98. Nils Quaschner, Christopher Nöthe, Tom Schütz, Sören Brandy och Sven Schipplock missar nämligen alla matchen på grund av skador.

Bortalag

Darmstadt 98 rasade ur Bundesliga för två år sedan och fick nöja sig med en mittenplacering i fjolårsupplagan av den tyska andradivisionen. Den här säsongen har varit ännu mer trasslig för laget som innan segern senast (2-0 hemma mot Dynamo Dresden) låg farligt nära nedflyttningsstrecket. För tillfället ligger Darmstadt 98 på en trettondeplats (sex poäng ner till strecket) med 26 inspelade poäng på 23 matcher. Men med tanke på de senaste månadernas formsvacka kan klubben inte direkt slappna av. En seger behövs om Darmstadt 98 ska kunna jobba sig ännu längre upp i tabellen och känna sig trygga med att kontraktet kan säkras. I truppen saknas skadade Selim Gündüz, Max Grün, Rouven Sattelmaier och Christoph Moritz.

Statistik

Sju av de nio senaste matcherna mellan Arminia Bielefeld och Darmstadt 98 har slutat med att båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett då bortaspelande Arminia Bielefeld.

Arminia Bielefeld har gjort minst 1 mål i de 9 senaste ligamatcherna.

Darmstadt 98 har nätat i 82 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Arminia Bielefeld har släppt in mål i hela 91 procent av ligamatcherna på hemmagräs.

Darmstadt 98 har släppt in mål i de 9 senaste bortamatcherna i ligan.

Speltips

För Arminia Bielefeld går spelet in i 82 procent av lagets hemmamatcher. För Darmstadt 98 är motsvarande siffra på bortaplan i ligaspelet 73 procent. Sett i närtid har spelet gått in i sju av Arminia Bielefelds nio senaste matcher. Båda lagen har gjort mål i åtta av de nio senaste i ligan för Darmstadt 98. Två lag som trivs med varandra (spelet gåt in i sju av de nio senaste) brakar nu i samman i en vägvisande sammandrabbning. Segraren i matchen kan ta fart uppåt i tabellen medan förloraren kan bli inblandad i bottenstriden på nytt. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Schüco Arena.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser