Ascoli vs Pescara • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Ascoli var snubblande nära att åka ur Serie B i fjol efter ett rafflande kvalspel mot Virtus Entella. Den här säsongen har gått betydligt bättre för klubben som nu har chans att ta klivet upp till Serie A om laget får till en stark slutspurt. Pescara tillhörde bottenskiktet i tabellen förra säsongen. Men i år har klubben fått upp farten rejält i ligaspelet och ställer nu in siktet på avancemang (direkt eller via kvalspel) efter en stabil säsong.

Hemmalag

Ascoli genomled en tung säsong i fjol och säkrade nytt kontakt med minsta möjliga marginal. Men den här säsongen har gått betydligt bättre för klubben som trots vissa svackor och en hel del kryss (tolv stycken) är med i toppstriden och nosar på en plats bland de åtta främsta som innebär spel om avancemang. Just nu ligger laget på en tiondeplats med 36 poäng på 29 matcher. Med sju poäng upp till åttondeplacerade Spezia behövs nu segrar för att knapra sig ikapp och förbi. Men med seger senast mot Calcio Padova (2-1) har skänkt både hopp och tro.

Bortalag

Pescara inledde säsongen starkt och hade bara en förlust på de elva första matcherna i ligaspelet. Visserligen har fortsättningen av säsongen varit mer ojämn. Men klubben har fortfarande en fin position i tabelltoppen och har nu chans att knipa åtminstone en kvalplats med chans till avancemang. För tillfället ligger Pescara på en femteplats med 48 inspelade poäng på 30 matcher. Upp till en direktplats är det i dagsläget sex poäng. Så hoppet om en direktplats till Serie A lever i allra högsta grad för ett hungrigt Pescara som har gott om motivation nu när säsongen går in i slutspurten.

Statistik

Båda lagen har gjort mål i fyra av de fem senaste matcherna mellan Ascoli och Pescara. Allra senaste mötet lagen emellan i höstas slutade 1-1.

Ascoli har gjort mål i 87 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills.

Pescara har hållit nollan i endast 13 procent av bortamatcherna i ligan.

Ascoli har släppt in minst 1 mål i de 10 senaste ligamatcherna på hemmagräs.

Pescara snittar totalt hela 2.93 mål per match på bortaplan i ligaspelet.

Speltips

För Ascoli går spelet in i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills. För Pescara är motsvarande siffra på bortaplan i ligaspelet 73 procent. Ascoli har gjort mål i de fyra senaste matcherna på hemmaplan och hittat nätet i hela 83 procent av hemmamatcherna så här långt in på säsongen. Samtidigt går spelet in i sex av de sju senaste ligamatcherna på hemmagräs. Pescara har gjort mål i 80 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet och hittat nätet i fyra av de fem senaste ligamatcherna på bortaplan. Båda lagen har gjort mål i fyra av Pescaras sex senaste matcher i ligaspelet. Det mesta talar för en hård, underhållande och fartfylld batalj mellan två lag som historiskt sett trivs mot varandra. Spelet går in i fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Stadio Cino e Lillo Del Duca.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser