AZ Alkmaar vs Feyenoord • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

AZ Alkmaar har luft under vingarna efter att klubben säkrat den viktiga tredjeplatsen (och spel i Europa League till hösten) i holländska Eredivise. Nu vill laget kröna en stark avslutning på säsongen med att vinna cupguldet. Ett hungrigt Feyenoord vill ta revansch efter att ha missat just tredjeplatsen i ligan och kommer till finalen med ett fokuserat miniläger i Spanien i ryggen.

Hemmalag

AZ Alkmaar kan redan nu blicka tillbaka på en fin säsong i ligan efter att ha säkrat tredjeplatsen med två matcher kvar. Laget är i kalasform (bara två förluster på de nio senaste matcherna) och dyker in i finalen med en målfest i senaste ligaomgången (4-3 mot Vitesse) i bagaget. AZ Alkmaar får klara sig utan skadade kvintetten Ondrej Mihálik, Jeremy Helmer, Marko Vejinović, Myron Boadu och Calvin Stengs (som alla missade segermatchen mot Vitesse senast) i finalen mot Feyenoord.

Bortalag

Feyenoord avslutar för tillfället ligaspelet i Eredivisie urstarkt och har sex raka vinster (bäst form av alla lag). Men de kommer inte att hinna ikapp och förbi AZ Alkmaar i tabellen med två omgångar kvar. Klubben brinner av revanschlust och laddar nu om revolvern inför cupfinalen. Laget åkte iväg på ett kort läger i Spanien för att fokusera med anledning av finalen och vill nu fortsätta den fina formkurvan (hela tjugotvå mål gjorda på de sex senaste matcherna). Till mötet med AZ Alkmaar kommer Feyenoord med fullt manskap utöver försvararen Jeremiah St. Juste som är skadad.

Statistik

AZ Alkmaar och Feyenoord bjuder nästan alltid på målrika historier. I de nio (!) senaste matcherna lagen emellan har det blivit över 2.5 mål gjorda. Senaste mötet i mitten av mars slutade 2-1 till Feyenoord.

AZ Alkmaar snittar totalt 3.16 mål per match den här säsongen.

För Feyenoord har de 8 senaste matcherna slutat med över 2.5 mål gjorda.

AZ Alkmaar har gjort minst 4 mål i de 4 senaste cupmatcherna.

Feyenoord snittar totalt 3.31 mål per match den här säsongen.

Speltips

AZ Alkmaar kommer till finalen med gott självförtroende och lämnar startblocken med glöd under dobbarna. Feyenoord ser en möjlighet att rädda säsongen genom att ro hem ett cupguld. Förutsättningarna och historiken lagen emellan bäddar för en tempostark och offensiv duell med två lag som vill framåt. Därför spelas att det blir över 3.0 mål i matchen. Vid händelse av att det blir just exakt tre mål får vi insatsen tillbaka.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser