Barry Town vs Aberystwyth • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Barry Town dominerade den walesiska högstadivisionen under den senare delen av 90-talet och början på 00-talet. Sedan dess har det gått tyngre för klubben som tog sin senaste titel för hela sexton (!) år sedan. Men den här säsongen verkar det som att laget är på gång igen efter en fin grundserie. Ett Aberystwyth i usel form har ingen möjlighet att nå en slutspelsplats och befinner sig för tillfället i ett ingenmansland inför det kvalspel mot lag på den undre halvan av tabellen som väntar framöver.

Hemmalag

Barry Town ser ut att gå mot en fin säsong efter att ha stått för imponerande stabilitet under grundserien av Welsh Premier League. Laget har bara förlorat fem matcher så här långt in på säsongen och vunnit fem av de sex senaste. För tillfället ligger Barry Town på en andraplats med 44 poäng på 21 matcher. Upp till serieledande Connah’s Quay är det endast tre poäng. En seger i grundseriens sista match skulle därmed ge Barry Town medvind inför det slutspel som väntar klubben. Noterbart för spelad mållina är att laget har gjort mål i tre raka matcher och släppt in mål i de nio senaste.

Bortalag

Aberystwyth slutade på en niondeplats i fjol och ser ånyo ut att landa i det nedre mittenskiktet av tabellen. Laget är inne i en svacka för tillfället och har förlorat fem raka matcher i ligaspelet. Det efter en imponerande period under oktober och november då laget tog fem raka segrar och såg ut att kunna utmana om en slutspelsplats. Men nu får Aberystwyth rikta in sig på kvalspel för att säkra kontraktet. Just nu ligger klubben på en åttondeplats i tabellen med 27 inspelade poäng på 21 matcher. Visserligen kan laget inte ta sig upp på en slutspelsplats. Men en seger i grundseriens sista omgång skulle onekligen ge Aberystwyth välbehövlig energi inför de matcher som återstår av säsongen.

Statistik

Barry Town har vunnit de tre senaste matcherna mot Aberystwyth. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 1-0 till ett då bortaspelande Barry Town.

Barry Town har släppt in minst 1 mål i 80 procent av hemmamatcherna.

Aberystwyth snittar totalt hela 3.60 mål per bortamatch i ligaspelet.

Barry Town gör i snitt 2.30 mål framåt per match på hemmagräs.

För Aberystwyth passerar 80 procent av bortamatcherna spelad mållina.

Speltips

Barry Town har marscherat fram med besked den senaste tiden och håller jämna steg med serieledande Connah’s Quay inför det stundande slutspelet. En ny seger hemma mot ett avslaget och stukat Aberystwyth skulle ge hemmalaget fin medvind inför de viktiga matcherna framöver. Aberystwyth har läckt bakåt i princip hela säsongen och har seriens tredje sämsta defensiv med totalt fyrtioen mål insläppta. Samtidigt har Barry Town gjort hela tolv mål framåt på de fem senaste och slog till med en storseger senast mot Cefn Druids (5-2). Allting talar för en underhållande match mellan två lag som brukar bjuda upp till dans. Barry Town löser spelad mållina i nio av de tio senaste matcherna. Aberystwyth passerar linan i fyra av de sex senaste. Full fart framåt är melodin. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på Jenner Park Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser