Beijing Guoan vs Chongqing Dangdai • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Beijing Guoan stod för en urstark säsongsöppning med segrar i de tio (!) första omgångarna av den kinesiska högstaligan. Men med tvåan Guangzhou Evergrande hack i häl finns inga utrymmen för misstag om serieledningen ska behållas. Chongqing Dangdai har blandat och gett hittills under säsongen och behöver nu hitta formen för att inte tappa mark i toppen av tabellen.

Hemmalag

Beijing Guoan siktar högre den här säsongen efter fjolårets fjärdeplats i CFA Super League. Och visst har klubben fått en drömöppning på säsongen. Med bara tre förluster totalt (och tio raka segrar inledngsvis) har laget kopplat greppet om förstaplatsen med 42 poäng på 16 matcher. Men med tanke på att Guangzhou Evergrande (som slutade tvåa i fjol) jagar bakifrån med endast två poäng upp till serieledarna måste Beijing Guoan fortsätta att trumma på om ligatiteln ska kunna säkras. Men gott om självförtroende finns i hemmaleden. Inte minst efter storsegern hemma mot Wuhan Zall i den senaste ligaomgången.

Bortalag

Chongqing Dangdai slutade på en blygsam trettondeplats förra året. Men den här säsongen ser ut att kunna bli en betydligt mer trivsam resa för klubben som i dagsläget sitter en bekväm femteplats i tabellen med 24 inspelade poäng på 16 matcher. Men efter förlusten borta mot Guangzhou R&F senast behöver nu Chongqing Dangdai studsa tillbaka. Dels för att hålla undan nedåt i tabellen, dels för att (om möjligt) kunna minska avståndet upp till topptrion i tabellen och därmed utmana om en plats i Champions League till nästa säsong.

Statistik

De tre senaste matcherna mellan Beijing Guoan och Chongqing Dangdai har passerat spelad mållina. Dessutom har båda lagen hittat nätet i två av de tre senaste matcherna lagen emellan.

Beijing Guoan har gjort minst 2 mål framåt i de 8 senaste matcherna på hemmaplan.

Chongqing Dangdai snittar hela 4.00 mål totalt per bortamatch i ligaspelet hittills.

Beijing Guoan passerar spelad mållina i 100 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Chongqing Dangdai har gjort minst 1 mål i de 4 senaste matcherna i ligan.

Speltips

För Beijing Guoan går spelad mållina in i hela 100 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet. Båda lagen har nätat i 62 procent av hemmamatcherna. För Chongqing Dangdai passeras spelad lina i 71 procent av lagets bortamatcher i ligan. Båda lagen har gjort mål i 86 procent av matcherna. Två lag som skulle må bra av en trepoängare gör upp i tabelltoppen av den kinesiska högstadivisionen. Hemmalaget vill hålla undan för jagande Guangzhou Evergrande och befästa serieledningen. Gästerna vill studsa tillbaka efter förlusten mot Guangzhou R&F (2-4) senast för att krympa avståndet till topptrion. Allting pekar mot en underhållande och målrik tillställning. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt och att båda lagen nätar i matchen på Workers’ Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser