Beijing Guoan vs Guangzhou R&F • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Beijing Guoan knep en fjärdeplats förra säsongen. Men den här upplagan av den kinesiska högstaligan sitter klubben i förarsätet efter en imponerande start. Guangzhou R&F har haft uppenbara problem mot lag på den övre tabellhalvan den här säsongen och behöver nu poäng för att inte bli indragna i bottenstriden.

Hemmalag

Beijing Guoan slutade bland de fyra främsta förra säsongen och fick därmed chansen i asiatiska Champions League. Den här säsongen har börjat ännu bättre för klubben som vunnit sex raka matcher i ligaspelet (senast 2-1 mot Shanghai Shenhua) och verkligen kopplat greppet om förstaplatsen i tabellen med totalt 36 poäng på 13 matcher. Luckan ned till tvåan Guangzhou Evergrande är redan fem poäng. Och med tanke på hemmalagets fina facit i närtid mot Guangzhou R&F (två raka storsegrar) finns nu hopp om att utöka glappet och dra ifrån i tabelltoppen.

Bortalag

Guangzhou R&F landade på den nedre tabellhalvan i fjol. Och även den här säsongen ser ut att bli ett krig omkring mittenstrecket för laget som tappat fart de senaste veckorna och nu spelat tre raka matcher i ligan utan att vinna. För tillfället ligger Guangzhou R&F på en niondeplats i tabellen med 15 inspelade poäng på 13 matcher. Men med bara sex poäng ner till nedflyttningsplats krävs nu en uppryckning om klubben inte ska bli indragna i bottenstriden. Tre efterlängtade poäng skulle ge behövlig skjuts både framåt och uppåt.

Statistik

I sex av de åtta senaste matcherna mellan Beijing Guoan och Guangzhou R&F har båda lagen gjort mål. Men allra senast slutade det hela 3-0 till ett för dagen bortaspelande Beijing Guoan.

Beijing Guoan har gjort minst 1 mål i de 13 senaste ligamatcherna på hemmagräs.

Guangzhou R&F har släppt in minst 2 mål i de 3 senaste matcherna i ligaspelet.

Beijing Guoan har hållit nollan i endast 33 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Guangzhou R&F snittar hela 4.00 mål per bortamatch i ligaspelet så här långt.

Speltips

För Beijing Guoan har båda lagen gjort mål i 67 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan hittills den här säsongen. I alla hemmamatcher har det blivit minst tre mål gjorda totalt. För Guangzhou R&F har båda lagen hittat nätet i 71 procent av lagets bortamatcher. Och lika stor andel av matcherna (71 procent) har slutat med att minst tre mål gjorts totalt. Ett lag som vill utöka serieledningen och koppla ett fastare grepp om titeln mötet en klubb som just nu famlar efter formen. Beijing Guoan har vunnit de två senaste mötena med Beijing Guoan och ser en gyllene möjlighet att förlänga den sex matcher långa segersviten i ligaspelet. Samtidigt har Guangzhou R&F (även om segrarna uteblivit) hittat nätet i de fem senaste matcherna och gjort minst två mål framåt i de två senaste ligamatcherna. Fin underhållning är att vänta i den kinesiska högstaligan. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Workers’ Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser