Beijing Renhe vs Chongqing Dangdai • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Beijing Renhe slutade i mitten av tabellen förra året och hade gott om lag under sig. Men den här säsongen ser ut att sluta med nedflyttning för laget som inte lyckats vinna en ligamatch på elva raka försök. Chongqing Dangdai var snubblande nära att åka ur CFA Super League förra året. Men i år verkar laget kunna säkra en plats i mitten av tabellen med ett fåtal matcher kvar av ligaspelet.

Hemmalag

Beijing Renhe har verkligen inte fått till det den här säsongen i den kinesiska högstadivisionen. Laget har kämpat med formen och bara skrapat ihop totalt tre segrar så här långt. Med elva raka matcher utan tre poäng har möjligheten till ett mirakel successivt minskat. Just nu ligger Beijing Renhe på en sextondeplats (sist) med endast 12 poäng på 23 matcher. Laget har sju matcher kvar och upp till Shengzhen på en fjortondeplats precis ovanför strecket är det i dagsläget sju poäng. Hoppet är inte ute. Men tiden börjar bli knapp.

Bortalag

Chongqing Dangdai har höjt sig några nivåer jämfört med i fjol. Visserligen har laget nu spelat sju raka matcher i ligaspelet utan att knipa en trepoängare. Men med totalt sju segrar finns det för tillfället marginal ned till strecket. Chongqing Dangdai ligger just nu på en tiondeplats i tabellen med 30 inspelade poäng på 24 matcher. Även om kontraktet inte är säkrat (tolv poäng ner till Tianjin Tianhai på femtondeplats) ska det mycket till om klubben inte säkrar kontraktet i högstaligan. En seger borta mot ett krisande Beijing Renhe är det enda som krävs för att Chongqing Dangdai ska försvara platsen i CFA Super League inför nästa säsong.

Statistik

I tre av de fem senaste matcherna mellan Beijing Renhe och Chongqing Dangdai har båda lagen gjort mål. Men det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-0 till ett för dagen hemmaspelande Chongqing Dangdai.

Beijing Renhe har gjort mål i 78 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Chongqing Dangdai snittar hela 3.64 mål totalt per bortamatch i ligaspelet.

Beijing Renhe har släppt in minst 2 mål i de 5 senaste hemmamatcherna i ligan.

Chongqing Dangdai har hittat nätet i 82 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Beijing Renhe har spelet gått in i 64 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Chongqing Dangdai ligger motsvarande siffra på bortaplan på 73 procent. Två lag som krigar i botten möts i en drabbning som andas offensivlusta. Beijing Renhe måste ta en trepoängare för att ha en chans att ta sig över strecket. För Chongqing Dangdai skulle en seger göra ligaspurten mindre dramatisk. Med fem omgångar kvar har hemmalaget ingenting att förlora och måste därmed kliva framåt. Något som ett målhungrigt bortalag (nätet har hittats i 82 procent av bortamatcherna hittills) inte kommer att vara sena med att utnyttja. Full fart framåt är det som gäller. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Beijing Fengtai Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser