Beijing Renhe vs Shandong Luneng • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Beijing Renhe landade på den övre halvan av tabellen förra året i den kinesiska högstadivisionen. Men hittills i år har det gått betydligt tyngre för klubben som nu måste kriga för att ta sig över strecket. Shandong Luneng knep en tredjeplats i fjol och har ånyo siktet inställt på att säkra en plats bland de tre främsta för att ta sig till ett nytt Champions League-äventyr även den här säsongen.

Hemmalag

Beijing Renhe knep en stabil åttondeplats och höjde ribban inför årets säsong i CFA Super League. Men efter en besvärlig vår ser det allt annat än bra ut för klubben som sladdar betänkligt i tabellen. Med endast tre segrar totalt i ligan sitter Beijing Renhe fast på en femtondeplats (näst sist) i tabellen med endast 11 poäng på 15 matcher. Nu behöver trenden brytas för att inte laget ska tappa alltför mycket mark. Seger är det enda som räknas för att inte halka efter ytterligare i den täta bottenstriden.

Bortalag

Shandong Luneng vill återigen slå sig in bland topptrion i tabellen och få en chans till nytt Champions League-kval. Och visst är laget med däruppe i toppen. Efter en säsong som hittills blandat och gett står Shandong Luneng likväl på sju segrar totalt och klämmer sig därmed in på en fjärdeplats med 25 inspelade poäng på 25 matcher. Upp till tredjeplatsen är det i dagsläget hela tolv poäng. Så om Shandong Luneng ska ha någon som helst chans att upprepa fjolårets framgång krävs en rejäl segersvit. En trepoängare borta mot Beijing Renhe skulle vara ett första steg på vägen.

Statistik

För Beijing Renhe ligger målsnittet på totalt 2.86 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Shandong Luneng har det totalt blivit i snitt 3.29 mål per bortamatch i ligan.

Beijing Renhe har hittat nätet i 86 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet.

Shandong Luneng har släppt in mål i 100 procent av ligamatcherna på bortaplan.

Beijing Renhe har hållit nollan i endast 14 procent av hemmamatcherna i ligan.

Shandong Luneng har gjort mål i 93 procent av alla ligamatcher hittills.

Speltips

För Beijing Renhes del har 71 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt slutat med att båda lagen gjort mål. Motsvarande siffra för Shandong Luneng på bortaplan i ligan är 100 procent. Två lag som krigar i varsin ände av tabellen möts i en viktig drabbning i den kinesiska högstaligan. Beijing Renhe (som gjort mål i sex raka matcher) måste kliva framåt och jaga en ny seger för att kunna ta sig över nedflyttningsstrecket. Samtidigt krävs det full pott för ett gästande Shandong Luneng för att laget ska kunna ta rygg på den topptrio som redan börjat att springa iväg i tabellen. Allting talar för en fartfylld tillställning med mål i överflöd. Full fart framåt är melodin. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Beijing Fengtai Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser