Beijing Renhe vs Tianjin Tianhai • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Beijing Renhe tillhörde mittenskiktet av den kinesiska högstaligan förra året. Men den här säsongen har hittills gått tyngre för klubben som fortfarande befinner sig under nedflyttningsstrecket. Tianjin Tianhai har inte alls nått upp i nivå sedan tappet av storstjärnan Alexandre Pato och med tre raka förluster i ligaspelet ser det mörkt ut.

Hemmalag

Beijing Renhe landade till slut på en åttondeplats förra säsongen. Men den här upplagan av CFA Super League har så här långt varit mer trasslig för klubben som bara tagit två segrar hittills och hade hela fem segerlösa matcher innan den (förlösande) hemmavinsten mot Tianjin Teda (2-1) i den senaste ligaomgången. Just nu ligger Beijing Renhe på en femtondeplats (näst sist) med 8 poäng på 11 matcher. Nu krävs en ny seger mot ett ännu mer formlöst Tianjin Tianhai för att ta steget över nedflyttningsstrecket och påbörja en klättring i tabellen.

Bortalag

Tianjin Tianhai knep en niondeplats i fjol efter att till stor del burits fram på tidigare Milan-anfallaren Alexandre Patos axlar. Men nu har brasilianaren lämnat klubben och därmed lämnat efter sig ett svajigt vakuum i truppen. Tianjin Tianhai har inte alls kommit upp i fjolårets nivå den här säsongen och har med tre raka förluster i ligaspelet (senast 1-2 mot Wuhan Zall) halkat till rejält i tabellen. För tillfället ligger Tianjin Tianhai faktiskt sist på en sextondeplats med endast 7 inspelade poäng på 11 matcher. För att bryta trenden behöver gästerna åtminstone få med sig ett kryss (men allra helst en seger) från mötet med Beijing Renhe.

Statistik

De tre senaste matcherna mellan Beijing Renhe och Tianjin Tianhai har slutat med minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 3-3 efter ett sent kvitteringsmål av ett även då bortaspelande Tianjin Tianhai.

För Beijing Renhe har de 4 senaste hemmamatcherna i ligan passerat spelad mållina.

Tianjin Tianhai har hittat nätet i 83 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Beijing Renhe har gjort 70 procent av sina mål i ligaspelet hittills på hemmagräs.

Tianjin Tianhai passerar spelad lina i de 5 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

Beijing Renhe passerar spelad lina i 80 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för gästande Tianjin Tianhai är 83 procent. Två lag som är i desperat poängbehov för att påbörja en klättring i tabellen gör upp i vad som förväntas bli en offensiv tillställning. Beijing Renhe har hittat nätet i de fyra senaste hemmamatcherna, släppt in mål i de elva (!) senaste ligamatcherna och passerar linan i tre av de fyra senaste. Tianjin Tianhai har gjort mål i 83 procent av lagets bortamatcher och samtidigt släppt in minst två mål i de fem senaste ligamatcherna. Allting talar för en underhållande match mellan två bottenlag som trivts mot varandra i närtid. De tre senaste matcherna lagen emellan passerar linan. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda i matchen på Beijing Fengtai Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser