Bradford City vs Crawley • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Bradford City åkte ur engelska League One förra säsongen och vill nu studsa tillbaka direkt. Och efter en stabil inledning på säsongen är den forna Premier League-klubben definitivt med i toppen. Crawley lanadade på den undre tabellhalvan förra säsongen och är ute efter revansch den här upplagan av League Two.

Hemmalag

Bradford City lyckades inte hålla sig kvar i den engelska tredjeligan förra säsongen utan fick se sig bli nedflyttade. Nu vill klubben göra sejouren i League Two så kortvarig som möjlig. Och efter en fin start på säsongen är Bradford City med och slåss om de översta platserna i tabellen. Just nu ligger Bradford City på en tredjeplats med 24 poäng på 13 matcher. Med tre segrar på de fyra senaste matcher är det ett formstarkt hemmalag som nu ser en möjlighet att närma sig (och förhoppningsvis kliva förbi) tvåan Exeter City och serieledande Crewe genom en ny trepoängare hemma mot Crawley.

Bortalag

Crawley har (sett till fjolåret) årets säsong piggt. Med bara fyra förluster hittills har klubben skaffat sig en stabil utgångsposition i tabellen. Segern hemma mot Colchester United (1-0) senast var ett formbesked efter att laget förlorat två raka matcher mot Forest Green Rover (1-3) respektive Walsall (2-3). För tillfället ligger Crawley, som slutade på en nittondeplats förra säsongen, på en niondeplats i tabellen med 19 inspelade poäng på 13 matcher. En seger borta mot trean Bradford City skulle se till att klubben tar ännu ett kliv närmare en plats bland de sju främsta.

Statistik

För Bradford City ligger det totala målsnittet på hemmaplan på 2.33 mål per match. För Crawley på bortaplan i ligaspelet ligger motsvarande siffra på hela 3.67 mål per match.

Bradford City har gjort minst 2 mål i de 3 senaste hemmamatcherna i ligan.

Crawley har släppt in mål i 100 procent av lagets ligamatcher på bortaplan.

Bradford City har släppt in mål i de 5 senaste matcherna i ligan.

Crawley har hittat nätet i de 13 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

För Bradford City har båda lagen gjort mål i 67 procent av lagets matcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Crawley ligger samma siffra på hela 77 procent. Och sett till gästernas matcher på bortaplan i ligan hittills har spelet gått in i alla av matcherna. Bradford City har medvind efter två raka segrar i ligaspelet och siktet är nu inställt på att peta ner Crewe (två poäng före) från serieledningen. Samtidigt vill ett målfarligt Crawley (mål i alla ligamatcher så här långt) slå sig in bland de sju främsta i tabellen. För Bradford City har spelet gått in i de fem senaste matcherna i ligan. Även för Crawley har båda lagen nätat i de fem senaste ligamatcherna. Full fart framåt är att vänta. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Northern Commercials Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser