Braga B vs Porto B • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Braga B säkrade med nöd och näppe kontraktet under fjolårssäsongen av den portugisiska andradivisionen. Även den här upplagan ser ut att bli tuff för laget som har fyra raka förluster i ligaspelet. Endast målskillnad håller klubben ovanför vattenytan i dagsläget. Ett formstarkt Porto B har onekligen fått upp farten under den senaste tiden efter en kärv inledning på säsongen och har vunnit fyra av de sex senaste matcherna i ligaspelet. En ny seger kan föra laget ännu närmare toppen av tabellen.

Hemmalag

Braga B är onekligen inne i en tung period för tillfället. Laget har förlorat hela sex av de sju senaste ligamatcherna och halkat ned betänkligt i tabellen. Just nu ligger Braga B på en svag sextondeplats med 13 poäng på 15 matcher. I dagsläget är det endast sju plusmål som håller laget ovanför jumboplatsen. Braga B har bara tagit fyra segrar så här långt in på säsongen och ser ut att få det jobbigt att säkra nytt kontrakt i den portugisiska andradivisionen. Nu måste bara poängen in. Braga B har vunnit två av de fyra senaste mot Porto B (senast blev den en förkrossande seger med 4-0) och ser en möjlighet att hitta självförtroende och påbörja en klättring i tabellen.

Bortalag

Porto B inledde säsongen långtifrån strålande och tog bara en enda seger på de nio (!) första matcherna. Men sedan början av november har det gått bättre för laget som vunnit fyra matcher, kryssat två och endast förlorat en. Porto B ligger för tillfället på en elfteplats med 18 inspelade poäng på 13 matcher. Den goda formen har naturligtvis gett laget gott om självförtroende inför resterande del av säsongen. Reservlag kan förvisso inte avancera i seriesystemet (men de kan degraderas) och Porto B har egentligen ingenting att spela för. Men att trycka ditt ett stukat Braga B skulle definitivt ge spelarna ytterligare medvind och om inte annat se till att de ökar sina chanser att slå sig in i huvudtruppen.

Statistik

I de fyra senaste matcherna mellan Braga B och Porto B har det blivit minst tre mål gjorda totalt. Allra senast slutade det hela 4-0 till ett då bortaspelande Braga B.

Braga B har släppt in minst 1 mål i 7 raka matcher i ligaspelet.

För Porto B går spelad lina in i 5 av de 6 senaste ligamatcherna.

Braga B passerar spelad lina i 4 av de 6 senaste matcherna i ligan.

Porto B har gjort minst 1 mål i de 6 senaste ligamatcherna.

Speltips

Braga B håller bara nollan i var fjärde hemmamatch i ligaspelet så här långt och passerar spelad mållina i majoriteten av ligamatcherna den senaste tiden. Laget har släppt in mål i sju raka matcher och kommer från en riktig målfest (2-3 mot Vitória Guimarães B) allra senast. Porto B har fått upp flåset rejält och gjort mål i sex raka matcher samt klarat linan i de två senaste ligamatcherna (3-0 respektive 2-0). Samtidigt har gästerna seriens näst sämsta defensiv med totalt tjugotre insläppta mål hittills. För Braga B ligger det totala snittet på 2.75 mål per match på hemmagräs. Motsvarande siffra för Porto B på bortaplan är 2.63 mål per match. Allting talar för ännu en böljande och underhållande match utan handbroms mellan två reservlag som sällan kniper igen när de möts. Full fart framåt är det som gäller. De fyra senaste mötena mellan lagen passerar spelad lina. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda i matchen på Estádio Primeiro de Maio.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser