Brommapojkarna vs Mjällby • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Brommapojkarna har inte alls fått en bra start på årets säsong i Superettan. Klubben ligger sist i tabellen och behöver nu hitta poäng för att inte avståndet upp till säker mark ska bli för stort. Mjällby trummar på efter en strålande inledning och har tagit rygg på suveränerna Varbergs BOIS i toppen av tabellen.

Hemmalag

Brommapojkarna har inte alls kommit upp i nivå den här säsongen och ser ut att gå en tuff säsong till mötes. Det efter att ha trillat ur Allsvenskan i fjol. Laget har bara tagit två segrar så här långt och är nu uppe i sex raka matcher utan seger i ligaspelet. Brommapojkarna ligger därmed sist i tabellen (på en sextondeplats) med endast 7 poäng på 11 matcher. Med tanke på att avståndet upp till strecket redan är fyra poäng behöver hemmalaget hitta en seger för att kunna påbörja en klättring.

Bortalag

Mjällby har fått en fin start på säsongen efter att ha flyttats upp från Division 1. Laget har växlat upp på allvar den senaste tiden och med fem raka segrar är nu serieledande Varbergs BOIS inom räckhåll. För tillfället ligger Mjällby på en andraplats i tabellen med hela 24 inspelade poäng på 11 matcher. En ny seger borta mot ett stukat Brommapojkarna skulle sätta ytterligare press på serieledarna och se till att Mjällby har en riktigt fin position inför fortsättningen av säsongen.

Statistik

De två senaste matcherna mellan Brommapojkarna och Mjällby har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan för några år sedan slutade 2-1 till ett för dagen hemmaspelande Mjällby.

Brommapojkarna har hittat nätet i 83 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Mjällby har gjort mål i 10 av de 11 ligamatcher som spelats så här långt.

Brommapojkarna har släppt in mål i 100 procent av hemmamatcherna i ligan.

Mjällby har hållit nollan i endast 25 procent av lagets ligamatcher på bortaplan.

Speltips

För Brommapojkarna har spelet gått in i hela 83 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Mjällby på bortaplan i ligan är 75 procent. Två lag som går för segern möts i vad som vi kan vänta oss bli en svängig och fartfylld tillställning. Ett Brommapojkarna i kris behöver kliva framåt och få med sig poäng för att kunna påbörja en klättring i tabellen. Mjällby å andra sidan har en möjlighet att närma sig serieledande Varbergs BOIS. Brommapojkarna har gjort mål i fem av sex hemmamatcher i ligaspelet. Mjällby har vunnit fem raka och bara misslyckats med att göra mål i en enda ligamatch (0-1 mot just Varbergs BOIS) och släppt in mål i 75 procent av lagets botamatcher. Allting talar för ett nytt målkalas när botten möter toppen. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Grimsta IP.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser