Brommapojkarna vs Örgryte • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Brommapojkarna förlorade kvalspelet mot AFC Eskilstuna och åkte ur Allsvenskan i höstas. Nu ser utförsbacken ut att fortsätta för talangfabriken som ligger sist i Superettan och är i desperat behov av poäng. Örgryte har fått upp flåset den senaste tiden och har nu med tre raka trepoängare (senast 1-0 mot GAIS skaffat sig ett fint utgångsläge inför resterande del av säsongen.

Hemmalag

Brommapojkarna ser ut att få en lång resa på vägen tillbaka till Allsvenskan. Laget föll i kvalspelet i höstas och raset har fortsatt in i Superettan. Med endast två segrar så här långt (den senaste kom i slutet av april mot Halmstad) ser det onekligen kärvt ut för en klubb som helt klart är i svajning. Just nu ligger Brommapojkarna sist i tabellen på en sextondeplats med bara 9 poäng på 13 matcher. Med fyra poäng upp till säker mark behövs nu ett trendbrott om året säsong inte ska sluta med ännu ett tungt nederlag.

Bortalag

Örgryte utmanar topptrion i tabellen efter en fin formtopp de senaste veckorna där laget har vunnit sina tre senaste ligamatcher. Det efter en tung period med sex raka matcher utan seger. Men med nytt självförtroende och en klättring i tabellen har Örgryte nu skaffat sig en bra position nu när ligasäsongen snart närmar sig halvtid. För tillfället ligger klubben på en fjärdeplats med 21 inspelade poäng på 13 matcher. Upp till ligatvåan Mjällby är det i dagsläget bara fyra poäng. Tre nya poäng skulle göra Örgryte till rejäla utmanare om utflyttningsplatserna.

Statistik

Brommapojkarna snittar totalt 3.29 mål per ligamatch på hemmaplan hittills den här säsongen. Motsvarande siffra för Örgryte på bortaplan i ligaspelet är 3.17 mål per match.

Brommapojkarna har hittat nätet i 86 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Örgryte har gjort minst 1 mål i de 8 senaste matcherna i ligaspelet.

Brommapojkarna har släppt in minst 1 mål i de 11 senaste ligamatcherna.

Örgryte har hållit nollan i endast 17 procent av ligamatcherna på bortagräs.

Speltips

För Brommapojkarnas del har spelet gått in i hela 86 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Örgryte har båda lagen gjort mål i 83 procent av lagets bortamatcher i ligan. Ett hemmalag med kniven mot strupen måste kliva fram för att skrapa ihop poäng och närma sig säker mark i tabellen. Samtidigt sitter ett formstarkt Örgryte med tre raka segrar på en fin möjlighet att haka på tvåan och trean i tabellen i jakten på uppflyttning. Brommapojkarna har visserligen inte vunnit på åtta raka matcher i Superettan. Men laget har hittat nätet i de tre senaste ligamatcherna och målat i totalt 86 procent av hemmamatcherna. Samtidigt har Örgryte gjort mål i de åtta senaste matcherna och hittat nätet i 100 procent av lagets ligamatcher på bortagräs. Räkna med fartfyllt spel. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Grimsta IP.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser