Brønshøj BK vs Vanløse IF • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Brønshøj BK tog sig till slutspelgruppen den här säsongen efter att ha krigat i bottenskiktet av den danska tredjedivisionen förra året. Men nu befinner sig klubben i ett ingemansland. Vanløse IF ligger sist i slutspelstabellen efter en svag vår och har nu ingenting kvar att spela för utöver hedern och supportrarna.

Hemmalag

Brønshøj BK tillhörde den undre halvan av den danska tredjeligan förra året. Men med fyra poängs marginal lyckades klubben till slut säkra kontraktet. Den här säsongen har gått betydligt bättre för laget som efter en fin tredjeplats i grundserien fick chansen att spela om avancemang i seriesystemet. Men våren har varit tung för ett Brønshøj BK som tappat rejält med mark och nu ligger på en niondeplats i slutspelstabellen med totalt 45 poäng på 30 matcher. Upp till en uppflyttningsplats är det hiskeliga sjutton (!) poäng. Med tre matcher kvar av säsongen vill nu laget åtminstone avsluta med några segrar för att ta med sig positiv energi in i sommaruppehållet.

Bortalag

Vanløse IF tog sig till slutspel med två poängs marginal. Men klubben har blivit rejäla slagpåsar under våren och ligger nu sist i tabellen på en tolfteplats med endast 37 inspelade poäng på 30 matcher. Med bara en seger på de elva senaste matcherna i ligaspelet finns det inte mycket som tyder på att laget ska kunna resa sig och avsluta säsongen på topp. Vanløse IF har inte vunnit mot Brønshøj BK i någon av de fem senaste matcherna lagen emellan och har ett berg att bestiga för att knipa tre poäng näst sista bortamatch för säsongen.

Statistik

Fyra av de sex senaste matcherna mellan Brønshøj BK och Vanløse IF har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet slutade 2-1 till ett även då hemmaspelande Brønshøj BK.

För Brønshøj BK gick spelet in i 91 procent av lagets hemmamatcher i grundserien.

Vanløse IF gjorde mål i 82 procent av ligamatcherna på bortagräs i grundserien.

För Brønshøj BK har spelet gått in i 10 av de 11 senaste ligamatcherna på hemmagräs.

Vanløse IF har gjort mål i 4 av de 5 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

I grundserien gjorde båda lagen mål i hela 91 procent av Brønshøj BK:s hemmamatcher. Motsvarande siffra för Vanløse IF på bortaplan i grundserien var 64 procent. Två lag som inte har någonting kvar att spela för gör upp i vad som väntas bli en öppen och underhållande historia där ett i vanliga fall hemmastarkt Brønshøj BK som brukar näta på hemmagräs vill ge publiken någonting att glädja sig över nu när avancemang uteblev. Samtidigt har Vanløse IF en ypperlig chans att få med sig lite medvind in i avslutningen av säsongen för att kunna bygga vidare inför nästa säsong. Lagen trivs mot varandra historiskt sett och spelet har suttit i de två senaste och fyra av de sex senaste. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Tingbjerg Idrætspark.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser