Chongqing Dangdai vs Jiangsu Suning • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Chongqing Dangdai klarade sig kvar i den kinesiska högstadivisionen förra året tack vare målskillnad. Den här säsongen har sett bättre ut för klubben som har gott om marginal ned till strecket. Jiangsu Suning landade precis utanför toppkvartetten i fjol. Men med en fin form i ryggen har laget nu siktet inställt på att åtminstone knipa en plats bland de fyra främsta i tabellen nu när slutspurten i den kinesiska högstaligan närmar sig.

Hemmalag

Chongqing Dangdai ser ut att slippa fjolårets dramatik. Det efter en betydligt mer stabil säsong i CFA Super League. Trots fem raka ligamatcher uta seger har klubben fin marginal (tolv poäng) ner till Tianjin Tianhai under nedflyttningsstrecket. För tillfället ligger Chongqing Dangdai på en tiondeplats i tabellen med 30 poäng på 23 matcher. En seger för laget skulle innebära att fjolårets poängskörd passeras. Och det med sju matcher kvar av ligasäsongen. Men mot ett Jiangsu Suning i kanonslag krävs en topprestation om klubben ska få med sig alla poängen hemma på Chongqing Olympic Sports Center.

Bortalag

Jiangsu Suning är lika snubblande nära en fjärdeplats den här säsongen som den förra. Laget har visserligen varvat fina insatser med mindre minnesvärda prestationer. Men den senaste tiden har klubben visat upp gryende form och är nu uppe i sju raka matcher (varav fyra varit segrar) utan förlust. Just nu ligger Jiangsu Suning på en femteplats i tabellen med 37 inspelade poäng på 24 matcher. Med endast fyra poäng upp till ligafyran Shandong Luneng finns nu alla möjlighet för gästerna att ta ytterligare kliv mot en placering bland de fyra främsta genom en ny seger borta mot Chongqing Dangdai.

Statistik

Spelet går in i hela nio av de tio senaste matcherna mellan Chongqing Dangdai och Jiangsu Suning. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 3-1 till ett då hemmaspelande Jiangsu Suning.

Chongqing Dangdai har släppt in mål i 74 procent av ligamatcherna.

Jiangsu Suning har gjort minst 2 mål framåt i de 5 senaste ligamatcherna.

Chongqing Dangdai har hittat nätet i de 5 senaste hemmamatcherna i ligan.

Jiangsu Suning snittar totalt 3.42 mål per bortamatch i ligaspelet.

Speltips

För Chongqing Dangdai har det blivit över två mål gjorda i 52 procent av lagets matcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Samtidigt har båda lagen nätat i 61 procent av matcherna. För gästande Jiangsu Suning har spelad mållina passerats i hela 75 procent av bortamatcherna i ligan. Båda lagen har nätat i 83 procent av matcherna på bortagräs. Chongqing Dangdai vill åt en seger efter fem raka matcher utan tre poäng. Samtidigt vill Jiangsu Suning se till att avsluta säsongen snyggt och förlänga den obesegrade sviten (nu uppe i sju raka matcher) för att åtminstone närma sig topptrion. Lagen trivs mot varandra och brukar bjuda upp till dans. Spelet har gått in i nio av de tio senaste matcherna lagen emellan. Full fart framåt är att vänta. Därför spelas att det blir minst tre mål och att båda lagen nätar i matchen på Chongqing Olympic Sports Center.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser