Coritiba vs Paysandu • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Coritiba vill göra sin sejour i den brasilianska andradivisionen så kort som möjligt. Och tack vare en solid hemmaform har storlaget fortfarande tätstriden inom räckhåll. Men efter en rad oavgjorda matcher behövs en vinst för att klubben ska kunna hålla drömmen vid liv. Mittenlaget Paysandu ser ånyo ut att klara kontraktet. Men om säsongen ska bli mer lyckad än så måste formen förbättras avsevärt.

Hemmalag

Coritiba åkte ur den brasilianska högstadivisionen i fjol med minsta möjliga marginal. Målskillnad fällde storlaget som fick se sig bli degraderade. Men klubben har siktet inställt på att snabbt ta sig upp igen och ligger just nu på en sjätteplats med 20 poäng på 13 matcher. Med endast två poäng upp till avancemangsplats är något annat än en vinst hemma mot svala Paysandu en rejäl besvikelse. Vi kan vänta oss ett hemmalag som kommer att explodera ur startblocken för att göra processen kort med sina motståndare. Försvararen Thalisson Kelven och mittfältaren Willington Simiao missar matchen på grund av avstängningar. Dessutom är William Matheus skadad.

Bortalag

Paysandu stod för en stabil säsong i fjol och tog till slut en mittplacering. Även i år ser klubben ut att hamna i mittenskiktet med marginal både uppåt och nedåt. Men efter en rad käftsmällar i ligaspelet (bara en vinst sedan början av maj) har Paysandu halkat ned i tabellen och ligger för tillfället på en eflteplats med 17 inspelade poäng på 13 matcher. Krisläget närmar sig och laget har förlorat tre av de sex senaste matcherna (senast 0-1 mot Fortaleza). En rejäl uppryckning krävs för att det här inte ska utveckla sig till en mardrömssäsong för laget från norra Brasilien. Till mötet med Coritiba kommer Paysandu med en matchtrupp fri från skador och avstängningar.

Statistik

Coritiba har gjort mål i alla sina hemmamatcher den här säsongen och har hållit nollan i 67 procent av matcherna. Samtidigt har Paysandu bara lyckats vinna en enda match av de tio senaste i ligaspelet.

Coritiba har vunnit 7 av sina 8 senaste hemmamatcher.

Paysandu har släppt in 80 procent av alla mål på bortaplan.

Coritiba har bara släppt in 14 procent av alla mål på hemmaplan.

Paysandu har inte vunnit någon av sina 6 senaste bortamatcher.

Speltips

Coritiba är det näst starkaste hemmalaget i ligan och är onekligen svåra att sno poäng ifrån när de forcerar fram på hemmagräs. Nu vill storklubben ta ett rejält kliv uppåt i tabellen för att på allvar utmana om en uppflyttning och återkomst till den högsta divisionen. Paysunda är helt under isen (näst sämst form av alla lag) och har det framför allt tufft på bortaplan med endast fyra inspelade poäng hittills under säsongen. Formläge och hemmafördel får vågen att tippa över med god marginal till Coritibas fördel. Därför spelas att Coritiba vinner matchen hemma på Couto Pereira.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser