Dagenham & Redbridge vs Bromley • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Dagenham & Redbridge har börjat få upp farten i National League och går för tredje raka hemmasegern. Bromley är obesegrade i ligaspelet så här långt in på säsongen och vill nu åt avancemang till League Two efter att ha slutat på den övre tabellhalvan i fjol.

Hemmalag

Dagenham & Redbridge slutade på en artondeplats förra säsongen med 56 poäng på 46 matcher. Visserligen hade laget hela sexton poäng ned till strecket. Men det är likväl en revanschsugen klubb som nu ställt in siktet på den övre tabellhalvan. Efter en sval inledning på säsongen med tre förluster på de fyra första matcherna har Dagenham & Redbridge nu kommit i gång och är obesegrade i fyra raka i ligaspelet. Just nu ligger laget på en elfteplats i tabellen med 11 poäng på 8 matcher. En seger hemma mot Bromley skulle förmodligen ta klubben upp till en kvalplats bland de sju främsta.

Bortalag

Bromley tillhörde toppskikteet av tabellen förra säsongen och landade till slut på en elfteplats med 60 inspelade poäng på 46 matcher. Med fjorton poäng upp till en kvalplats var det inte riktigt någon dramatik i slutskedet av säsongen. Nu vill Bromley växla upp några snäpp och utmana om avancemang upp till den engelska fjärdedivisionen. Och efter en fin start (obsegrade hittills) har laget skaffat sig en fin utgångsposition i tabellen med en tredjeplats och 18 inspelade poäng på 8 matcher. Det efter fem segrar och tre kryss så här långt in på säsongen.

Statistik

I fem av de sex senaste matcherna mellan Dagenham & Redbridge och Bromley har det blivit minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet mellan lagen slutade hela 3-0 till ett även då hemmaspelande Dagenham & Redbridge.

Dagenham & Redbridge snittar hela 4.00 mål totalt per hemmamatch i ligan.

Bromley har hittat nätet i 75 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Dagenham & Redbridge har släppt in minst 1 mål i de 8 senaste ligamatcherna.

Bromley har gjort minst 1 mål i de 7 senaste matcherna i ligan.

Speltips

För Dagenham & Redbridge har spelet gått in i 75 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan hittills den här säsongen. För Bromley ligger motsvarande siffra på bortaplan i ligan på 50 procent så här långt. Ett hemmalag som fått upp farten möter en obesegrad ligatrea. Dagenham & Redbridge har gjort mål i de fyra senaste matcherna och snittar totalt 4.00 mål per ligamatch på hemmagräs. Bromley har gjort mål i alla ligamatcher utom en hittills och vunnit fyra av de fem senaste. Räkna med offensivt och böljande spel mellan två lag som siktar in sig på toppen av tabellen. Även historiskt sett talar det för en målfest mellan lag. Fem av de sex senaste matcherna mellan Dagenham & Redbridge och Bromley har slutat med över två mål gjorda. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på Chigwell Construction Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser