Dalian Yifang vs Jiangsu Suning • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Dalian Yifang har höjt sig några nivåer sedan fjolårets svala elfteplats. Just nu ser klubben ut att kunna åtminstone knipa en fjärdeplats om formen fortsätter. Jiangsu Suning sladdade in på en femteplats förra säsongen och ser ut att göra en likartad insats den här upplagan av den kinesiska högstadivisionen.

Hemmalag

Dalian Yifang har växlat upp den här säsongen och nu hittat storformen efter att den förre Newcastle-tränaren Rafael Benítez tog över spakarna för omkring en månad sedan. Laget har vunnit sina tre senaste matcher i ligaspelet (senast 3-1 borta mot Chongqing Dangdai) och ligger just nu på en fjärdeplats i tabellen med totalt 30 poäng på 21 matcher. Även om avståndet upp till tredjeplacerade Shanghai SIPG (som står på 49 poäng) är alltför stort finns hopp om att knipa en plats bland de fyra främsta.

Bortalag

Jiangsu Suning hade vunnit två raka matcher i ligan innan oavgjorda matchen mot mittenlaget Guangzhou R&F senast. Efter en säsong som till stora delar varit väldigt upp och ner befinner sig klubben nu på strax utanför toppkvartetten på en femteplats med 30 inspelade poäng på 21 matcher. Med nio matcher kvar är hoppet förmodligen ute vad gäller att ta en Champions League-plats. Men att knipa fjärdeplatsen skulle vara ett steg framåt för Cosmin Olăroius mannar som slutade femma i fjol. För Jiangsu Suning går spelet in i sex av de åtta senaste bortamatcherna i ligaspelet.

Statistik

Båda lagen har gjort mål i tre av de fyra senaste mötena mellan Dalian Yifang och Jiangsu Suning. Den allra senaste matchen lagen emellan för några månader sedan slutade 1-1.

För Dalian Yifang går spelet in i 7 av de 8 senaste matcherna i ligan.

Jiangsu Suning har hittat nätet i 91 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet.

Dalian Yifang har gjort minst 1 mål framåt i de 9 senaste hemmamatcherna.

Jiangsu Suning snittar totalt hela 3.36 mål per ligamatch på bortaplan.

Speltips

För Dalian Yifang går spelad mållina in i 60 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Dessutom har båda lagen gjort mål i hela 70 procent av hemmamatcherna. För Jiangsu Suning har båda lagen nätat i hiskeliga 82 procent av lagets bortamatcher i ligan hittills. Mållinan har passerats i 73 procent av bortamatcherna. Två lag som krigar om samma tabellplacering möts i vad som förväntas bli en frejdig och offensivt lutad tillställning. Hemmalaget jagar en fjärde raka seger för att ta kommandot om fjärdeplatsen. Samtidigt vill Jiangsu Suning ta revansch efter krysset mot Guangzhou R&F (2-2) senast. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt och att båda lagen nätar i matchen på Dalian Sports Center.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
    Statistik

    2020

    Spel 41 st
    Vinst 47 %
    ROI 88 %
    Kassa - 2 585 kr
    Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
    wave2 wave1
    Annonser