FC Dallas vs Vancouver Whitecaps • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

FC Dallas åkte ut i den första slutspelsomgången i fjol efter att ha slutat på en stabil fjärdeplats i Western Conference. Den här säsongen vill klubben nå ännu längre. Vancouver Whitecaps landade på en blygsam åttondeplats i Western Conference förra året och behöver nu höja sig för att klättra i tabellen.

Hemmalag

FC Dallas inledde årets säsong i den amerikanska högstaligan lovande med fem segrar på de åtta första matcherna. Men efter en dipp under april och maj månad med sex raka matcher utan seger har klubben halkat efter något i Western Conference. Just nu ligger FC Dallas på en fjärdeplats i tabellen med 25 poäng på 17 matcher. Segern senast hemma mot Toronto har gett laget medvind inför fortsättningen i ligaspelet och siktet är inställt på att ännu en gång ta sig till slutspel och förhoppningsvis nå ännu längre än i fjol när det blev respass mot Portland Timbers (1-2). För FC Dallas går spelet in i fyra av de fem senaste matcherna i ligaspelet.

Bortalag

Vancouver Whitecaps missade en slutspelsplats i fjol. Det efter att ha slutat på en stark tredjeplats i grundserien (och nått en konferenssemifinal) året dessförinnan. Även den här säsongen ser ut att bli en tuff resa för Vancouver Whitecaps som nu bara vunnit en av de fem senaste i ligaspelet. För tillfället ligger laget på en tiondeplats i Western Conference (trea från slutet) med blott 19 inspelade poäng på 17 matcher. Bättring krävs om klubben ska närma sig en slutspelsplats. Båda lagen har gjort mål i de fem senaste ligamatcherna för Vancouver Whitecaps.

Statistik

Fyra av de fem senaste matcherna mellan FC Dallas och Vancouver Whitecaps har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett för dagen hemmaspelande Vancouver Whitecaps.

FC Dallas har hittat nätet i 89 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet.

Vancouver Whitecaps har släppt in mål i 100 procent av ligamatcherna på bortagräs.

FC Dallas har gjort minst 2 mål i de 3 senaste matcherna i ligaspelet.

Vancouver Whitecaps har gjort minst 1 mål i de 5 senaste ligamatcherna.

Speltips

För FC Dallas går spelet in i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills den här säsongen. För Vancouver Whitecaps är motsvarande siffra på bortaplan i ligan 71 procent. Hemmalaget vill ta vid där de slutade senast (3-0 hemma mot Toronto) och ta ytterligare en trepoängare för att minska glappet upp till topptrion och samtidigt skapa marginal nedåt i tabellen. Gästande Vancouver Whitecaps måste å andra sidan kliva framåt för att ta poäng och närma sig en slutspelsplats. Två lag som brukar bjuda upp till dans när de möts gör upp om viktiga poäng i den amerikanska högstadivisionen. FC Dallas har nätat i de fem senaste matcherna i ligan och gjort minst två mål i de tre senaste. Vancouver Whitecaps har hittat målet i de fem senaste i ligan och samtidigt släppt in mål i de sju senaste matcherna på bortaplan. Allting talar för en ny målrik historia. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Toyota Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser