Feyenoord vs AZ Alkmaar • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Feyenoord landade en bra bit från toppduon Ajax och PSV Eindhoven förra säsongen och missade chansen till Champions League-fotboll. Den här säsongen är den anrika klubben ute efter revansch. AZ Alkmaar har fått en pangstart på säsongen och har nu en möjlighet att haka på topplagen i händelse av en ny seger.

Hemmalag

Feyenoord siktar högt efter fjolårets mindre lyckade ligainsats. Klubben slutade på en tredjeplats med hela arton (!) poäng upp till ligatvåan PSV Eindhoven. Nu vill laget vässa positionen ytterligare och åtminstone knipa en av de två Champions League-platserna. Men efter en minst sagt svajig inledning på säsongen (fyra kryss på de första sex matcherna) behöver nu Feyenoord hitta segrar för att ta fart uppåt i tabellen. Just nu ligger klubben på en tiondeplats med 10 poäng på 6 matcher.

Bortalag

AZ Alkmaar slutade på en fjärdeplats förra säsongen och tog sig därmed ut i Europa-spelet. Men den här säsongen vill laget utmana om en plats bland de två främsta för att nå Champions League. Och visst har säsongen startar bra för tränare Arne Slots mannar. AZ Alkmaar har vunnit fyra av de sex inledande matcherna och ligger för tillfället på en fjärdeplats i tabellen med 13 inspelade poäng på 6 matcher. Två raka segrar i ligaspelet har gett fint med självförtroende inför fortsättningen av säsongen. En seger mot Feyenoord (som laget inte vunnit mot på tre år) skulle vara en ny fjäder i hatten för ett AZ Alkmaar som siktar högt.

Statistik

I tolv av de femton senaste matcherna mellan Feyenoord och AZ Alkmaar har båda lagen gjort mål. Allra senast slutade det 2-1 till ett även då hemmaspelande Feyenoord.

För Feyenoord går spelet in i 5 av de 6 senaste ligamatcherna.

AZ Alkmaar har gjort mål i 83 procent av ligamatcherna så här långt.

Feyenoord har släppt in mål i 100 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

För AZ Alkmaar gick spelet in i 65 procent av bortamatcherna förra säsongen.

Speltips

För Feyenoord har spelet gått in i 83 procent av alla ligamatcher så här långt in på säsongen. AZ Alkmaar har gjort mål i alla bortamatcher hittills och i 83 procent av ligamatcherna totalt sett. Och visst brukar lagen bjuda upp till dans när de möts. I hela tolv av de femton senaste matcherna mellan Feyenoord och AZ Alkmaar har båda lagen hittat nätet. Feyenoord behöver även kliva framåt efter en svag start på säsongen med fyra kryss och bara två segrar. AZ Alkmaar har medvind och med endast en poäng upp till förstaplatsen kan vi räkna med ett fulladdat bortalag som ser alla möjligheter att få med sig ett resultat mot fjolårstrean. Räkna med full fart framåt och mål i överflöd. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Stadion Feijenoord.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser