Forest Green Rovers vs Lincoln City • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Forest Green Rovers har tappat fart den senaste tiden och förlorat tre av de fyra senaste i ligaspelet. Nu behöver klubben studsa tillbaka för att försvara kvalplatsen i tabellen och fortsatt ha en chans på avancemang till League One. Lincoln City är seriens dominanter som endast förlorat fyra matcher på hela säsongen. Men efter en period hårt präglad av kryss måste nu laget ta sig i kragen för att se till att säkra en plats bland topp tre.

Hemmalag

Forest Green Rovers tillhörde bottenskiktet av League Two under fjolåret och säkrade till slut kontraktet med endast en poängs marginal. Den här säsongen har gått betydligt bättre för klubben som var obesegrad i tolv raka matcher i början av hösten. Men de senaste veckorna har verkligheten kommit ikapp Forest Green Rovers som bara vunnit en av de fem senaste. Just nu ligger laget sjua (sista kvalplatsen för avancemang) med 54 poäng på 34 matcher. Med endast en poäng ner till åttaplacerade Carlisle United behöver nu Forest Green Rovers växla upp om uppflyttningsdrömmarna ska kunna hållas vid liv under våren. Inför matchen mot Lincoln City är duon Dayle Grubb och Liam Shephard osäkra kort på grund av skadekänningar.

Bortalag

Lincoln City var med i toppstriden även under fjolåret. Men laget föll i semifinalmötet mot Exeter City (0-0 och 1-3) och har helt klart gett sig ut på ett rejält revanschttåg den här säsongen. Klubben öppnade hösten urstarkt och vann åtta av de tio inledande matcherna i ligaspelet. Men sedan årsskiftet har det gått något tyngre för Lincoln City som samlat på sig en drös med oavgjorda matcher som därmed lett till onödiga poängtapp i en jämn toppstrid i League Two. För tillfället ligger Lincoln City fortfarande etta i tabellen med 66 inspelade poäng på 34 matcher. Men med bara sju poäng ner till tabellfyran Milton Keynes finns det definitivt anledning för klubben att rycka upp sig och hitta tillbaka till höstens storform för att leda en potentiell succésäsong i mål. Försvararen Sam Habergham missar matchen mot Forest Green Rovers. Även Harry Anderson är otillgänglig på grund av avstängning.

Statistik

Fyra av de fem senaste matcherna mellan Forest Green Rovers och Lincoln City har slutat med att båda lagen har gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett för dagen hemmaspelande Lincoln City.

Forest Green Rovers har släppt in mål i 71 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Lincoln City har gjort minst 1 mål i de 18 senaste matcherna i ligaspelet.

Forest Green Rovers har gjort minst 1 mål i de 7 senaste hemmamatcherna i ligan.

Lincoln City har gjort mål i 88 procent av bortamatcherna i ligaspelet.

Speltips

För Forest Green Rovers del går spelet förvisso endast in i 59 procent av lagets ligamatcher på hemmagräs. Och för Lincoln City har spelet bara gått in i 53 procent av lagets bortamatcher i ligan. Men båda lagen är inne i en böljande period med öppna spjäll i såväl defensiven som offensiven. Fem av de sex senaste matcherna för Lincoln City har slutat med att båda lagen gjort mål. Och även om Forest Green Rovers dippat en del när det kommer till poängskörd har laget gjort mål i sju raka hemmamatcher. Även historiskt sett trivs lagen mot varandra. Fyra av de fem senaste har slutat med att båda lagen strutat. Och kollar vi i ett längre perspektiv går spelet in i hela nio (!) av de elva senaste. Forest Green Rovers måste hitta en seger för att hålla spjärn i tabellen. Lincoln City behöver sno åt sig en trepoängare för att skapa andrum i toppen och säkra en direktplats till League One. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på The New Lawn.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser