Fortuna Düsseldorf vs Wolfsburg • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Fortuna Düsseldorf landade i mittenskiktet av tabellen förra säsongen. En stabil insats för nykomlingarna som nu ställer in siktet på att etablera sig i Bundesliga på allvar. Wolfsburg knep en Europa League-plats i fjol och vill den här säsongen utmana om en plats bland de fyra främsta.

Hemmalag

Fortuna Düsseldorf lyckades hålla sig kvar i Bundesliga förra året efter en stabil säsong. Laget slutade till slut på en tiondeplats i tabellen och hade hela sexton poäng ner till nedflyttningsstrecket. Den här upplagan av Bundesliga har varit något mer kärv för laget som förlorat två (senast 1-2 borta mot Eintracht Frankfurt) av de tre inledande matcherna. Nu behöver Fortuna Düsseldorf studsa tillbaka för att inte halka efter i tabellen. Just nu ligger klubben på en tolfteplats med 3 poäng på 3 matcher. En seger hemma mot Wolfsburg skulle definitivt ge tränaren Friedhelm Funkels mannar den medvind som behövs inför fortsättningen.

Bortalag

Wolfsburg knep en sjätteplats förra säsongen och säkrade därmed en plats i gruppspelet i Europa League. Nu är siktet inställt på att ta en plats bland de fyra främsta och ta sig tillbaka till Champions League. En turnering som klubben deltog i senast för fyra år sedan. Efter två segrar på de tre första matcherna ser det onekligen lovande ut för Wolfsburg som just nu ligger på en tredjeplats i tabellen med 7 inspelade poäng på 3 matcher. Med två poäng upp till serieledande RB Leipzig finns alla möjligheter att sätta ytterligare fart genom en seger mot Fortuna Düsseldorf.

Statistik

De två ligamatcherna mellan Fortuna Düsseldorf och Wolfsburg slutade båda med minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 5-2 till ett för dagen hemmaspelande Wolfsburg.

För Fortuna Düsseldorf passerade 82 procent av hemmamatcherna i fjol mållinan.

Wolfsburg släppte in mål i 71 procent av ligamatcherna på bortaplan förra säsongen.

Fortuna Düsseldorf häll nollan i endast 12 procent av bortamatcherna i ligaspelet i fjol.

För Wolfsburgs del gick spelet in i 65 procent av lagets bortamatcher i ligan förra året.

Speltips

För Fortuna Düsseldorfs del har alla tre matcher i ligaspelet så här långt in på säsongen slutat med minst tre mål gjorda totalt. För Wolfsburg har två av de tre inledande matcherna passerat spelad mållina. Ett frejdigt hemmalag som sällan parkerar bussen möter fjolårssexan som efter en fin säsongsinledning med två segrar på tre matcher har förstaplatsen inom räckhåll. För Fortuna Düsseldorf gick spelet in i hela 82 procent av hemmamatcherna i ligaspelet förra året. Och även om Wolfsburg inte förlorat ännu den här säsongen har laget bara hållit nollan i en match. Förra säsongen släppte Wolfsburg in mål i hela 71 procent av bortamatcherna i ligaspelet. Allting är upplagt för en ny målfest när vi nu tar oss till den tyska högstadivisionen för ett rafflande möte. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt i matchen på Merkur Spiel-Arena.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser