Frankrike vs Peru • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Frankrike lyckades till slut krångla till sig en vinst i premiärmatchen mot Australien (2-1) i fotbolls-VM efter ett sent självmål. Trepoängaren skänkte lugn till fransoserna som vid en seger mot Peru mer eller mindre är klara för slutspelet. Men för att nå dit behövs en betydligt bättre prestation än för några dagar sedan. Ett knäckt Peru fick se sina slutspelsdrömmar grusas sönder i öppningsmatchen mot Danmark. Sydamerikanerna missade en straff och åkte på ett förlustmål (0-1) som gav självförtroendet en törn.

Frankrike

Frankrike genomförde VM-kvalet på ett storstilat manér och noterade bara en förlust (1-2 mot Sverige efter århundradets blunder av burväktaren Hugo Lloris) på tio matcher. Les Bleus är en av förhandsfavoriterna till guldet och ser ut att ta sig vidare till slutspel utan några större bekymmer. Inför mötet med Peru är försvararen Djibril Sidibe fortsatt ett frågetecken. Trion Blaise Matuidi, Olivier Giroud och Nabil Fekir ser alla ut att få en chans i startelvan efter problemen i öppningsmatchen mot Australien.

Peru

Peru tog sig till fotbolls-VM efter ett gastkramande dubbelmöte (0-0 och 2-0) mot Nya Zeeland. Men sydamerikanerna är inte nöjda med att ha tagit sig till Ryssland utan har siktet inställt på att sno den andra avancemangsplatsen bakom förväntade gruppettan Frankrike. Peru blandade och gav i kvalspelet och vann mindre än hälften av sina matcher. Men efter en fin vår med starka insatser i träningslandskamperna hoppas nu laget på att kunna överraska sig vidare i turneringen. Veterananfallaren Paolo Guerrero fick starta på bänken i matchen mot Danmark. Men i mötet med Frankrike ser han ut att få en plats i startelvan. Jefferson Farfan eller Edison Flores väntas ge plats.

Statistik

Frankrike har gjort minst två mål i nio av de tio senaste landskamperna. Samtidigt släppte Peru in mål i hela 83 procent av nationens matcher i kvalspelet.

Frankrike har vunnit 8 av sina 10 senaste matcher i fotbolls-VM.

Peru förlorade 33 procent av matcherna i kvalet.

Frankrike snittade 1.80 mål framåt per match i kvalspelet.

Peru snittade 1.44 insläppta mål per match i kvalspelet.

Speltips

Frankrike har vana av att prestera bra mot svårt motstånd. Något som senast demonstrerades i vårens träningslandskamp mot Italien. Efter att ha avklarat premiärnerverna väntas fransoserna nu växla upp för att hämta hem ännu en trepoängare. Ett laddat Frankrike med blodsmak i munnen kommer att explodera ur startblocken mot ett stukat Peru som i sin tur inte vunnit mot europeiskt motstånd sedan slutet av 70-talet. Fransoserna har en tendens att växa in i turneringar efter svala premiärinsatser. Därför spelas att Frankrike vinner med två måls marginal. I händelse av att Frankrike bara vinner med uddamålet får vi insatsen tillbaka.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser