Freiburg vs Bayern München • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Freiburg var nära att åka ur Bundesliga i fjol. Men till sist säkrades kontraktet med endast tre poängs marginal. Den här säsongen har klubben höjt sig några nivåer och ser nu ut att kunna spela till sig en fin tabellplacering. Bayern München inledde säsongen svagt och länge såg det ut som om ligatiteln skulle glida dem ur händerna. Men efter en stark period i ligaspelet har nu laget klättrat upp till toppen av tabellen.

Hemmalag

Freiburg har presterat betydligt bättre den här säsongen jämfört med den förra. Laget har redan nästan tangerat fjolårets totala poängskörd och skapat sig en lucka på elva poäng ner till det nedflyttningsstreck som klubben surrade runt förra året. Freiburg ligger för tillfället på en stabil elfteplats i tabellen med 31 poäng på 26 matcher. Därmed är kontraktet med störsts sannolikhet redan säkrat och laget kan nu inrikta sig på att ta en så pass bra tabellplacering som möjligt. Hela sex spelare saknas inför mötet med Bayern München. Florian Kath, Tim Kleindienst, Roland Sallai, Manuel Gulde, Robin Koch och Lukas Kübler missar alla matchen på grund av skador.

Bortalag

Bayern München inledde säsongen svajigt och åkte på några rejäla smällar under september och november. Ett tag såg det ut som att rivalen Borussia Dortmund redan rusat iväg tillräckligt mycket för att lägga beslag på ligatiteln. Men efter en stark period har Bayern München nu studsat och lagt vantarna på förstaplatsen med 60 inspelade poäng på 26 matcher. Nu handlar det om att försvara positionen och hålla undan för jagande toppkonkurrenter med just nämnda Borussia Dortmund i spetsen. Inför mötet med Freiburg får tränaren Niko Kovač klara sig utan skadade trion Corentin Tolisso, Arjen Robben och Alphonso Davies i en annars fulltalig trupp.

Statistik

I fyra av de sex senaste matcherna mellan Freiburg och Bayern München har båda lagen gjort mål. Allra senast i höstens möte slutade det 1-1 till ett då hemmaspelande Bayern München.

Freiburg har gjort mål i 85 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet.

Bayern München snittar hela 3.69 mål totalt per ligamatch på bortaplan.

Freiburg har gjort minst 1 mål i de 9 senaste hemmamatcherna i ligan.

Bayern München har gjort minst 1 mål i de 10 senaste ligamatcherna på bortagräs.

Speltips

För Freiburg går spelet in i 69 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan. Motsvarande siffra för Bayern München på bortgräs i ligaspelet så här långt in på säsongen är 62 procent. Freiburg rider på vågen av en framgångsrik höst och kan nu förmodligen pusta ut med elva poäng ner till strecket. Laget är starka på hemmagräs och har hittat nätet i de nio senaste hemmamatcherna. Samtidigt har Bayern München strutat i de tio senaste bortamatcherna och nitton (!) senaste ligamatcherna totalt sett. Men med tanke på att gästerna släppt in mål i 69 procent av matcherna på bortgräs kommer det att finnas möjligheter för ett Freiburg som kan spela avslappnat utan press. Underhållande match att vänta. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Schwarzwald-Stadion.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser