Fuenlabrada vs Racing Santander • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Fuenlabrada har äntligen säkrat spel i Segunda Liga för första gången någonsin. Det efter att för tredje året i rad ha spelat till sig en plats i kvalspelet. Racing Santander jobbar sig sakta tillbaka till La Liga och behöver nu kliva framåt och vända förra veckans hemmaförlust mot Fuenlabrada för att kunna ta hem titeln i tredjeligan.

Hemmalag

Fuenlabrada har länge krigat för att kunna ta ett kliv upp i seriesystemet. Klubben har varit snubblande nära de två senaste säsongerna utan att riktigt få till det. Men den här säsongen har laget verkligen tagit sitt spel till nästa nivå och nu säkrat spel i Segunda Liga till nästa säsong genom att slå ut Recreativo Huelva i dubbelmötet (totalt 4-1) senast. Det efter att först ha slutat på en förstaplats i ena ligagruppen med totalt 71 poäng på 38 matcher. Och efter segern mot ett uddlöst Racing Santander (2-1) i det första finalmötet förra veckan har nu Fuenlabrada chansen att kröna säsongen en titel.

Bortalag

Racing Santander joggade sig igenom grundserien i Segunda Liga B. Laget slutade på en förstaplats i den andra ligagruppen med hela 78 inspelade poäng på 38 matcher och såg länge ut som den klara titelkandidaten. Men sedan början av april har Racing Santander onekligen tappat fart. Klubben har inte vunnit en enda ligamatch sedan just början av april (2-1 mot Tudelano) och behöver nu varva upp motorerna igen och hitta tillbaka till självförtroendet för att över huvud taget kunna rubba ett harmoniskt och formtoppat Fuenlabrada som vann den första ronden i finalmötet.

Statistik

Fuenlabrada och Racing Santander har bara mötts vid ett tidigare tillfälle. Det var i förra veckans finalmöte som slutade 2-1 till ett då bortaspelande Fuenlabrada.

Fuenlabrada har vunnit 8 av sina 11 senaste matcher i ligaspelet.

Racing Santander har endast vunnit 1 av sina 12 senaste ligamatcher.

Fuenlabrada har vunnit 80 procent av lagets ligamatcher på hemmagräs.

Racing Santander har bara vunnit 40 procent av bortamatcherna i ligan.

Speltips

Fuenlabrada svävar på rosa moln efter att ha säkrat spel i Segunda Liga för första gången någonsin i klubbens historia. Samtidigt har laget nu en möjlighet att ta hem titeln i Segunda Liga B efter att ha bortaslagit Racing Santander i det första finalmötet lagen emellan. Medan hemmalaget växlat upp takten mot slutet av säsongen har det motsatta skett för Racing Santander som tog den senaste segern i början av april. Fuenlabrada å andra sidan har vunnit åtta av sina elva senaste ligamatcher och har nu sex raka segrar på hemmagräs. Självförtroendet är därmed på topp hos ett formtoppat hemmalag som med allra största sannolikhet ser till att vinna även returmötet inför hemmapublik. Ett formsvagt och stukat bortalag ska inte ha mycket att säga till om. Därför spelas att Fuenlabrada vinner matchen på Estadio Fernando Torres. Men genom spelsättet DNB får vi insatsen tillbaka i händelse av ett oavgjort resultat.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser