Fuenlabrada vs Real Zaragoza • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Fuenlabrada är nykomlingen som har tagit för sig i inledningsvis i den spanska andradivisionen och nu skuggar topplagen i serien. Real Zaragoza landade på den undre tabellhalvan i fjol med endast sex poängs ner till nedflyttningsstrecket. Den här säsongen vill klubben utmana om avancemang till La Liga.

Hemmalag

Fuenlabrada har inlett säsongen i Segunda Liga stabilt. Nykomlingen rivstartade hösten med tre raka segrar i ligaspelet och såg direkt ut att kunna utmana om en topplacering. Men den senaste tiden har varit mer ojämn för klubben som nu bara vunnit en av de fyra senaste i ligan. Allra senast blev det en svidande förlust mot bottenlaget Mirandés (1-2). Just nu ligger Fuenlabrada likväl på en sjätteplats i tabellen med 17 poäng på 10 matcher. En seger hemma mot Real Zaragoza skulle ta laget upp till en andraplats i en för stunden haltande tabell.

Bortalag

Real Zaragoza slutade på en blygsam femtondeplats förra säsongen. Den här upplagan av Segunda Liga vill klubben vara med och kriga om uppflyttning till La Liga. Och visst har säsongen börjat bra för laget som bara förlorat en enda match (0-2 mot serieledande Cádiz) hittills. För tillfället ligger Real Zaragoza på en tredjeplats i tabellen med 19 inspelade poäng på 10 matcher. Tre poäng borta mot ett (formsvagt) Fuenlabrada skulle se till att klubben tar sig upp till en andraplats och närmar sig förstaplatsen.

Statistik

Fuenlabrada snittar totalt 2.75 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Real Zaragoza på bortaplan ligger på 2.50 mål per match.

Fuenlabrada har hittat nätet i 80 procent av lagets ligamatcher hittills.

Real Zaragoza har gjort minst 1 mål i de 4 senaste ligamatcherna på bortagräs.

Fuenlabrada har släppt in mål i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Real Zaragoza har hållit nollan i 50 procent av bortamatcherna i ligaspelet.

Speltips

För Fuenlabradas del har båda lagen gjort mål i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Real Zaragoza har båda lagen hittat nätet i 50 procent av lagets ligamatcher på bortaplan hittills. Fuenlabrada har två förluster på de tre senaste och behöver nu hitta formen igen för att inte halka efter i tabellen. Samtidigt vill inte Real Zaragoza tappa mark i toppen nu när serieledarna Cádiz dragit ifrån rejält i tabellen och redan skapat en stor lucka ned till andraplatsen. Båda lagen är i behov av en seger för att klättra i haltande tabell. Fuenlabrada har gjort mål i de fyra senaste hemmamatcherna i ligan. Real Zaragoza har nätat i de fyra senaste matcherna på bortagräs. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Estadio Fernando Torres.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser