Gamba Osaka vs Shimizu S-Pulse • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Gamba Osaka landade i mittenskiktet av tabellen förra året. Den här säsongen ser ut att bli mer kärv efter en svajig inledning. Just nu har laget bara några ynka poängs marginal ner till nedflyttningsstrecket. Shimizu S-Pulse har hittat fart under sulorna senaste tiden och tar nu sikte uppåt i tabellen för att kunna tangera fjolårets åttondeplats.

Hemmalag

Gamba Osaka inledde säsongen svagt med bara två segrar på de elva inledande matcherna i den japanska högstadivisionen. Klubben (som slutade på en åttondeplats förra året) har förvisso bättrat sig och bara förlorat en av de sju senaste i ligaspelet. Men Gamba Osaka återfinns fortfarande på den undre tabellhalvan och med 20 poäng på 18 matcher behövs nya segrar om laget ska kunna distansera sig från strecket. I dagsläget är det bara tre poäng ner till nästjumbon Matsumoto Yamaga.

Bortalag

Shimizu S-Pulse har rest sig efter den trassliga inledningen på säsongen och ser nu ut att (äntligen) kunna börja klättra i tabellen. Med bara en förlust på de sju senaste ligamatcherna (varav fyra matcher varit segrar) ligger Shimizu S-Pulse just nu på en tolfteplats med 22 inspelade poäng på 18 matcher. Upp till fjolårets sjundeplacering är det för tillfället endast fem poäng. Därför lär det finnas gott om motivation hos de formstarka gästerna som nu vill se till att förlänga formtoppen så länge det går.

Statistik

Spelet har gått in i de fem senaste matcherna mellan Gamba Osaka och Shimizu S-Pulse. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 3-1 till ett även då hemmaspelande Gamba Osaka.

Gamba Osaka har hittat nätet i 88 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Shimizu S-Pulse snittar totalt 3.30 mål per bortamatch i ligaspelet hittills.

Gamba Osaka har hållit nollan i endast 33 procent av ligamatcherna på hemmagräs.

Shimizu S-Pulse har släppt in minst 1 mål i de 10 senaste matcherna i ligan.

Speltips

Gamba Osaka har gjort mål i hela 88 procent av hemmamatcherna i ligaspelet så här långt. Samtidigt släpper laget in mål i hela 67 procent av matcherna på hemmagräs. Shimizu S-Pulse har fått upp flåset senaste veckorna och gjort mål i de sju senaste matcherna i ligaspelet. Gästerna har släppt in mål i alla matcher på bortaplan hittills (totalt sett 96 procent av ligamatcherna) och ser onekligen ut att ha det svårt med att få styrning på defensiven. Historiskt sett trivs lagen även ypperligt mot varandra. Spelet går in i de fem senaste matcherna lagen emellan. Allting talar för en ny fartfylld tillställning när två lag som vill klättra i tabellen gör upp om viktiga poäng. Gamba Osaka har hemmafördelen. Shimizu S-Pulse formen. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda totalt och att båda lagen nätar i matchen på Suita City Football Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser