Haka vs MuSa • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Haka har onekligen växlat upp sedan förra årets mittenplacering och ser nu ut att säkra avancemang till den finska högstaligan med stor marginal efter en formidabel säsong. Med sex matcher kvar av säsongen har MuSa inte gett upp hoppet om ett mirakel och går fortfarande för andraplatsen i tabellen.

Hemmalag

Haka landade på en femteplats i tabellen förra säsongen och vred upp reglagen inför årets säsong. Någonting som definitivt har gett resultat. Haka har gått fram som en skördetröska i den finska andraligan och vunnit hela nitton av de tjugoen matcher som spelats hittills. Just nu är sviten uppe i tretton raka segermatcher för serieledarna som tagit mäktiga 59 poäng på 21 matcher. Avancemanget får därmed anses vara mer eller mindre klart om ingenting oförutsett händer. Ner till serietvåan TPS är i det (med sex omgångar kvar) fjorton poäng.

Bortalag

MuSa är nykomlingen som stundtals kommit upp i bra fart i Ykkönen. Laget hade det förvisso tufft inledningsvis med bara två segrar på de åtta första omgångarna. Men ju längre in i säsongen vi kommit, desto vassare har det sett ut. För tillfället sladdar MuSa in på en fin fjärdeplats i tabellen med 34 inspelade poäng på 21 matcher. Även om det är elva poäng upp till andraplacerade TPS (som lagt vantarna på den enda kvalplatsen) är inte drömmen om ytterligare ett steg upp i seriesystemet död. Seger borta mot Haka kan ge klubben precis den medvind som behövs inför slutspurten av ligasäsongen.

Statistik

Tre av de fyra senaste matcherna mellan Haka och MuSa slutat med att båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade hela 5-1 till ett för dagen bortaspelande Haka.

Haka har gjort mål i 90 procent av lagets matcher i ligaspelet så här långt.

MuSa har hållit nollan i endast 19 procent av ligamatcherna hittills.

Haka har gjort minst 2 mål framåt i de 10 senaste hemmamatcherna i ligan.

MuSa har hittat nätet i de 8 senaste ligamatcherna på bortaplan.

Speltips

För Haka har spelet gått in i 55 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för MuSa på bortaplan i ligan är hela 90 procent av matcherna. Haka är en maskin och med tretton raka segrar i ligaspelet blir det en tuff nöt att knäcka för gästande MuSa. Men gästerna har studsat tillbaka efter förlusterna mot EIF (1-5) och TPS (1-3) och vunnit två av de tre senaste. Samtidigt har MuSa lyckats hitta nätet i hela 90 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet hittills. Allting talar för en ny hemmaseger för Haka. Men inte utan att bortalaget lyckats åtminstone få in en boll i nät. Spelet går dessutom in i tre av de fyra senaste matcherna lagen emellan. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Fabriksplan.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser