Hammarby vs Trelleborg • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Hammarby har hittat tillbaka till storformen efter en svacka och har medvind efter två raka storsegrar. Nu jagar klubben rivalen AIK i toppen av tabellen och ställer in siktet på ett nytt ligaguld. Trelleborg är i desperat behov av poäng för att ta sig över nedflyttningsstrecket och säkra nytt kontrakt i Allsvenskan.

Hemmalag

Hammarby inledde säsongen strålande och vann åtta av de nio första matcherna i ligaspelet. Efter en kort svacka har klubben nu studsat tillbaka in i titelstriden och har två segrar i ryggen inför hemmamötet med Trelleborg. Just nu ligger laget på en andraplats med 33 poäng på 15 matcher. I händelse av en storvinst mot skåningarna kliver Hammarby upp på förstaplatsen och petar ned rivalerna AIK. Motivationen och hungern finns definitivt hos tränare Stefan Billborns mannar. Inför mötet med Trelleborg saknas Oscar Krusnell och Rebin Asaad i truppen. Men anfallaren Imad Khalili och klubbikonen Kennedy Bakircioglu är tillbaka och redo för spel.

Bortalag

Trelleborg har inte imponerat så här långt in på säsongen. Med bara tre segrar har skåningarna försatt sig i en besvärlig situation i botten av tabellen. Laget ligger för tillfället näst sist på en femtondeplats med blott 12 inspelade poäng på 15 matcher. Klubben behöver en rejäl uppryckning om nytt kontrakt ska säkras. Men formkurvan talar för att raset fortsätter. Laget har förlorat fyra av de fem senaste matcherna och saknar helt självförtroende. Till matchen mot Hammarby reser Trelleborg utan skadade duon Erik Andersson (som är på bättringsvägen) och Salif Camara Jönsson.

Statistik

Hammarby har historiskt sett vunnit de flesta sammandrabbningarna med Trelleborg. Senaste mötet lagen emellan i förra omgången slutade 3-1 till Hammarby.

Hammarby har vunnit 75 procent av sina hemmamatcher.

Trelleborg har gjort mål i sina 8 senaste matcher.

Hammarby snittar totalt 4.00 mål per match på hemmaplan.

Trelleborg har släppt in minst 2 mål i sina 5 senaste matcher.

Speltips

Hammarby har höjt moralen efter en tung sommarperiod och kliver stärkta ut på hemmagräset efter två raka segrar. Hemmalaget har bäst offensiv i Allsvenskan och är svåra att rubba på hemmaplan. Ett stukat Trelleborg har inte vunnit någon av de sex senaste matcherna och ser ut att gå mot nedflyttning. Hammarby behöver en seger för att ta rygg på serieledande AIK och har verkligen fått fart på anfallsspelet i de senaste ligaomgångarna. En rejäl urladdning av hemmalaget väntas. Därför spelas att Hammarby vinner matchen och att det blir totalt över 2.5 mål gjorda på Tele2 Arena.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser