Hannover 96 vs Wolfsburg • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Hannover 96 lyckades hålla sig kvar i Bundesliga som nykomling förra året. Men den här säsongen har börjat kärvare för klubben som för tillfället ligger under kvalstrecket i tabellen efter bara en enda seger i ligaspelet. Wolfsburg var snubblande nära att åka ut ur den tyska högstadivisionen förra säsongen. Men laget säkrade nytt kontrakt efter kvalspel mot Holstein Kiel och siktar nu in sig på revansch den här säsongen.

Hemmalag

Hannover 96 stod för en stabil återkomst till Bundesliga förra säsongen och hade marginal ned till nedflyttningsstrecket. Men den här säsongen stämmer inte spelet alls för laget som haft förtvivlat svårt att plocka trepoängare så här långt in i ligaspelet. Just nu ligger klubben på en sextondeplats (kvalplats) i tabellen med endast 6 poäng på 10 matcher. Med bara en seger hittills behöver Hannover 96 höja sig flera nivåer om de ska kunna påbörja en klättring och tangera (eller överträffa) fjolårssäsongen. Men ingenting pekar mot ett trendbrott. Tränaren André Breitenreiter får klara sig utan skadade kvartetten Timo Hübers, Edgar Prib, Noah Joel Sarenren Bazee och Takuma Asano. Även Linton Maina, Pirmin Schwegler och Niclas Füllkrug kan missa matchen mot Wolfsburg.

Bortalag

Wolfsburg har krånglat sig kvar i den tyska högstadivisionen genom två raka kvalspel efter ett par jobbiga år på och utanför planen. Men den här säsongen ser det eventuellt ut att vända för klubben som redan har skapat en lucka ner till nedflyttningsstrecket. För tillfället ligger laget på en elfteplats i tabellen med 12 inspelade poäng på 10 matcher. En seger borta mot ett Hannover 96 som laget brukar ha lätt för skulle skänka ytterligare lugn inför fortsättningen och trycka upp Wolfsburg ännu närmare en Europa-plats i tabellen. Inför mötet med Hannover 96 saknas skadade duon Ismail Azzaoui och Ignacio Camacho i matchtruppen. Dessutom är mittfältaren Admir Mehmedi ett osäkert kort.

Statistik

Wolfsburg har inte förlorat mot Hannover 96 i åtta raka matcher. De tre senaste matcherna lagen emellan har dessutom slutat med vinst. Senast blev det 2-0 till ett även då bortaspelande Wolfsburg.

Hannover 96 har bara vunnit 1 av sina 11 senaste ligamatcher.

Wolfsburg har vunnit de 4 senaste bortamatcherna mot Hannover 96.

Hannover 96 har släppt in minst 2 mål i 7 av sina 8 senaste ligamatcher.

Wolfsburg har vunnit 3 av 4 matcher mot lag på den undre halvan av ligatabellen.

Speltips

Hannover 96 har bara tagit en enda ligaseger den här säsongen (3-1 hemma mot jumbon Stuttgart) och är inne i en riktigt tung formsvacka med tre raka förluster. Wolfsburg har visserligen inte heller rosat marknaden på sistone. Men laget har stort sett vunnit mot alla lag på den undre tabellhalvan hittills och får ändå se uddamålsförlusten mot Borussia Dortmund (0-1) som ett framsteg sett till hur dominanta serieledarna varit den här säsongen. Sett till inbördes historik lagen emellan (Wolfsburg vann mot Hannover 96 senast för en vecka sedan) samt skillnaderna mellan trupperna talar det mesta för att Wolfsburg tar en efterlängtad seger och krymper avståndet upp till Europa-platserna i tabellen. Men för att säkra upp insatsen spelas Wolfsburg med handikappet AH (0.0) i matchen på HDI-Arena. I händelse av ett oavgjort resultat får vi hela insatsen tillbaka.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser