Harrogate Town vs Salford • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Harrogate Town har rest sig efter en trasslig nyårsperiod och kan återigen ställa in siktet spel om avancemang i seriesystemet. Men efter två raka utan seger behöver laget nu studsa tillbaka. Salford har sex raka ligamatcher utan förlust och fortsätter att hålla drömmen om att ro hem titeln i engelska Nation League vid liv.

Hemmalag

Harrogate Town slutade tvåa i National League North förra säsongen och blev klara för uppflyttning efter seger i kvalspelet (klara 3-0 i finalen mot Brackley Town). Och under inledningen av hösten fortsatte klubbens fina form med hela elva matcher i rad utan förlust. I slutet av året kom en formdipp som bidrog till att laget tappade mark i toppen av tabellen. Men efter en upphämtning sedan nyårsskiftet ligger nu Harrogate Town på en sjätteplats med 67 poäng på 39 matcher. Därmed lever hoppet om att kunna vara med och slåss om en plats i League Two till nästa säsong.

Bortalag

Salford tog hem titeln i National League North i fjol och ser ut att fortsätta klättringen i seriesystemet. Klubben har imponerat så här långt in i säsongen och har i dagsläget endast sex poäng upp till Leyton Orient och förstaplatsen i National League. Just nu ligger Salford på en fjärdeplats i tabellen med hela 70 inspelade poäng på 39 matcher. Med fyra segrar på de fem senaste är det definitivt inget fel på formen. Och vinner laget mot toppkonkurrenten Harrogate Town finns all anledning att tro på att en andra raka ligatitel (och nytt avancemang) är inom räckhåll.

Statistik

De sex senaste matcherna mellan Harrogate Town och Salford har slutat med minst tre mål gjorda totalt. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 3-2 till ett för dagen hemmaspelande Salford.

Harrogate Town snittar totalt 3.16 mål per hemmamatch i ligaspelet.

Salford har gjort mål i 74 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Harrogate Town passerar spelad lina i 68 procent av hemmamatcherna hittills.

Salford har inte förlorat på 5 raka bortamatcher i ligaspelet.

Speltips

Harrogate Town och Salford har gjort flest respektive näst flest mål av alla lag i National League. Framför allt Harrogate Town har imponerat med totalt sjuttioen (!) gjorda strutar så här långt in på ligasäsongen. Historiskt sett trivs även lagen mot varandra och spelad lina går in i de sex senaste mötena mellan klubbarna. Harrogate Town behöver kliva fram efter två raka utan seger och hitta en seger för att ta rygg på topplagen i tabellen. Salford jagar förstaplatsen (som innebär uppflyttning) efter en stark period i ligaspelet. Två lag som skulle må bra av en ny trepoängare i striden om topplaceringarna gör upp i vad som förväntas bli en eldig och fartfylld tillställning. Full fart framåt. Allting talar för ännu en målfest. Därför spelas att det blir minst tre mål gjorda i matchen på CNG Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser