Haugesund vs SK Brann • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Haugesund stod för en fin fjolårssäsong i den norska högstaligan när laget knep en fjärdeplats och därmed tog sig ut i Europa. Efter en svajig inledning på årets säsong har nu klubben fyra raka utan förlust i ligaspelet. SK Brann nådde en tredjeplats i ligan i fjol och har siktet inställt på ännu en topplacering i Eliteserien. Men efter förlusten mot Rosenborg senast måste nu laget hitta tillbaka till toppformen.

Hemmalag

Haugesund stod för en fin prestation förra året och nådde till slut kvalspelet i Europa League. Det efter att ha slutat på en blygsam tiondeplats året dessförinnan. Den här säsongen är siktet inställt på en ny ligaframgång. Och efter en småtrasslig inledning på säsong med tre förluster på de sex första matcherna i ligaspelet verkar klubben ha återfått viss stabilitet med fyra raka matcher utan förlust. Just nu ligger Haugesund på en sjundeplats med 15 poäng på 10 matcher. En ny seger hemma mot konkurrenten SK Brann skulle ta laget närmare toppen av tabellen.

Bortalag

SK Brann tog ytterligare ett kliv under fjolåret när lagen lade beslag på tredjeplatsen i tabellen. Den här säsongen har laget fått upp farten efter premiärförlusten borta mot Odd BK (2-3). SK Brann hade tre raka segrar i ligaspelet innan den tunga förlusten mot ett annars floppande Rosenborg i den senaste omgången. För tillfället ligger klubben på en femteplats i tabellen med 17 inspelade poäng på 11 matcher. För att studsa tillbaka in i toppstriden behövs nu en seger på bortaplan mot Haugesund. SK Brann kan i alla fall luta sig mot ett fint bortafacit hittills. Laget är nämligen det näst bästa bortalaget i ligan så här långt in på säsongen med tre segrar av fem möjliga.

Statistik

Hela nio av de tio senaste matcherna mellan Haugesund och SK Brann har slutat med att båda lagen gjort mål. Men allra senaste mötet lagen emellan slutade med klara 3-0 till ett för dagen hemmaspelande SK Brann.

Haugesund har hittat nätet i 80 procent av lagets ligamatcher på hemmagräs.

SK Brann har gjort mål i hela 82 procent av alla ligamatcher den här säsongen.

Haugesund har släppt in mål i 60 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

SK Brann snittar totalt 3.00 mål per bortamatch i ligaspelet hittills.

Speltips

För Haugesund har spelet gått in i 60 procent av ligamatcherna på hemmaplan så här långt in på säsongen. För SK Brann är motsvarande siffra på bortaplan hittills hela 80 procent och totalt sett 73 procent. Två lag som vill norpa åt sig tre poäng i jakten på en topplacering gör upp om viktiga poäng i den norska högstadivisionen. Haugesund har hittat nätet i 80 procent av lagets hemmamatcher hittills. SK Brann har gjort mål i alla lagets bortamatcher i ligan hittills den här säsongen. Sett till historiken trivs även lagen mot varandra. Nio av de tio senaste matcherna har slutat med att båda lagen gjort mål. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Haugesund Stadion.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser