Hebei CFFC vs Wuhan Zall • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Hebei CFFC slutade på en sjätteplats i fjol och missade därmed spel i Champions League. Den här säsongen är siktet inställt på revansch för laget som nu behöver hitta formen för att undvika en onödig bottenstrid. Wuhan Zall är nykomlingen som tagit för sig i den kinesiska högstaligan. Efter en svajig start har klubben nu fått upp farten.

Hemmalag

Hebei CFFC såg ut att kunna slå sig in bland de fyra främst i CFA Super League förra året. Men till slut blev det en sjätteplats för klubben som vill nå ännu högre den här säsongen. För tillfället ligger Hebei CFFC på en trettondeplats i tabellen med 12 poäng på 14 matcher. Ned till strecket är det i dagsläget endast en poäng. Så en rejäl bättring krävs om Hebei CFFC ska kunna påbörja en klättring i tabellen för att om möjligt nå samma ligaplacering som i fjol och i allra bästa fall förbättra den.

Bortalag

Wuhan Zall tog klivet upp som nykomlingar inför säsongen. Och visst har laget överraskat så här långt. Efter en småtrasslig inledning med bara en seger på de sju första matcherna har klubben rest sig och hittat formen på sistone. Innan förlusten senast hade Wuhan Zall fyra segrar på sex matcher. Just nu ligger laget på en stabil åttondeplats i ligan med 18 inspelade poäng på 14 matcher. En seger borta mot Hebei CFFC skulle se till att Wuhan Zall har rygg på toppkvartetten och därmed kan utmana om en Champions League-plats.

Statistik

De två senaste matcherna mellan Hebei CFFC och Wuhan Zall har slutat med att båda lagen gjort mål. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett då bortaspelande Hebei CFFC.

Hebei CFFC har hittat nätet i 83 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Wuhan Zall snittar hela 3.80 mål per bortamatch i ligaspelet den här säsongen.

Hebei CFFC har hållit nollan i endast 17 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

Wuhan Zall har släppt in minst 1 mål i de 5 senaste matcherna i ligan.

Speltips

För Hebei CFFC har båda lagen gjort mål i 67 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Motsvarande siffra för Wuhan Zall på bortaplan i ligan är hela 80 procent. Två lag som är i målform gör upp om viktiga poäng i den kinesiska högstadivisionen. Hebei CFFC behöver hitta en seger för att skapa marginal ned till nedflyttningsstrecket och påbörja en klättring upp mot tabelltoppen. Wuhan Zall hade en fin svit innan förlusten mot Chongqing Dangdai (2-3) senast och vill studsa tillbaka direkt. Hebei CFFC har gjort mål i de fyra senaste ligamatcherna och släppt in mål i fem av de sex senaste hemmamatcherna. Wuhan Zall har gjort minst två mål i de två senaste ligamatcherna och samtidigt släppt in mål i alla bortamatcher i ligaspelet hittills. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Langfang City Sports Center.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser