Henan Jianye vs Shandong Luneng • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Henan Jianye har gått tungt större delen av säsongen och behöver nu vända trenden för att undvika en bottenstrid. Men med bara en seger på de åtta senaste i ligaspelet ser det onekligen mörkt ut. Shandong Luneng är ute efter ännu en topplacering efter en stabil vår i den kinesiska högstaligan. Med två raka segrar i ryggen finns nu hopp om att krympa avståndet upp till topptrion ytterligare.

Hemmalag

Henan Jianye slutade på den nedre tabellhalvan förra säsongen. Även den här säsongen ser ut att bli en kämpig resa för klubben som bara vunnit fyra matcher totalt i ligaspelet och sladdar in på en småskakig elfteplats i tabellen med 17 poäng på 16 matcher. Med tanke på att det endast är sex poäng ner till strecket måste Henan Jianye höja sig flera nivåer för att bryta den negativa trenden (en seger på de åtta senaste) och utöka marginalen ned till bottenskiktet.

Bortalag

Shandong Luneng knep en tredjeplats förra året och är på god väg att utmana om en plats bland åtminstone de fyra främsta den här säsongen. Det efter en stabil vår med bara fyra förluster totalt. Just nu ligger laget på en fjärdeplats i tabellen med 28 inspelade poäng på 16 matcher. Visserligen är det fortfarande ett glapp upp till tredjeplatsen på tolv poäng. Så visst behöver Shandong Luneng fortsätta den uppåtgående formkurvan (två raka segrar i ligaspelet) för att ha en möjlighet att knapra sig ikapp och reprisera fjolårets placering.

Statistik

Spelet går in i de sex senaste matcherna mellan Henan Jianye och Shandong Luneng. Allra senaste mötet i ligaspelet lagen emellan slutade 2-2.

Henan Jianye snittar totalt 3.14 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt.

Shandong Luneng har gjort minst 1 mål i de 11 senaste matcherna i ligan.

Henan Jianye har hittat nätet i 86 procent av ligamatcherna på hemmaplan.

Shandong Luneng har släppt in mål i 88 procent av bortamatcherna i ligaspelet.

Speltips

För Henan Jianyes del har båda lagen gjort mål i 71 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Mållinan har passerats i 57 procent av hemmamatcherna. Båda lagen har nätat i hela 88 procent av Shandong Lunengs bortamatcher i ligan hittills och laget har klivit över spelad mållina i 62 procent av matcherna på bortagräs. Dessutom har gästerna gjort mål i elva raka matcher i ligaspelet. Lagen trivs även mot varandra och spelet har gått in i de sex senaste mötena lagen emellan. Allting talar för en ny fartfylld batalj mellan två lag som verkligen vill åt tre poäng inför fortsättningen av säsongen. Därför spelas att det blir över två mål gjorda totalt och att båda lagen nätar i matchen på Zhengzhou Hanghai Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser