Honka vs Inter Turku • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Honka slutade på en fjärdeplats i fjol och missade Europa-spel med allra minsta marginal då ett mål skiljde laget från tredjeplacerade KuPS. Den här säsongen vill laget ha revansch. Inter Turku slutade i mittenskiktet av tabellen förra säsongen. Men klubben tog sig ut i Europa genom att vinna det inhemska cupspelet.

Hemmalag

Honka var snubblande nära att ta sig ut i Europa förra säsongen efter en stabil säsong. Men till sist föll laget på målskillnad när endast ett plusmål till KuPS fördel fällde avgörandet. Den här säsongen är laget ute på ett revanschtåg. Och med två segrar på de tre första matcherna har Honka onekligen börjat ligaspelet på ett lovande sätt. Just nu ligger laget på en femteplats i en haltande ligatabell med 6 poäng på 3 matcher. Förra säsongen blev det till slut en fjärdeplats med 58 poäng på 33 matcher. En ny seger för Honka skulle ge laget rejäl medvind inför fortsättningen av en säsong som förhoppningsvis leder till en plats bland de tre främsta.

Bortalag

Inter Turku imponerade inte direkt i ligaspelet i fjol och landade till slut på en blygsam sjundeplats i tabellen med 40 inspelade poäng på 33 matcher. Men efter ett lyckosamt cupspel där klubben tog hem titeln fick Inter Turku en chans att kvala in till Europa League. Den här säsongen är siktet inställt på att återupprepa cupframgångarna och samtidigt plocka en position på den övre tabellhalvan i ligan. Men efter bara en trepoängare så här långt ligger Inter Turku för tillfället på en sjundeplats med 4 poäng på 4 matcher. Ett trendbrott krävs om laget ska få tillbaka självförtroendet igen.

Statistik

Sex av de åtta senaste matcherna mellan Honka och Inter Turku har slutat med att båda lagen har gjort mål. Det allra senaste mötet mellan lagen förra säsongen slutade dock 2-0 till ett även då hemmaspelande Honka.

Honka gjorde mål i 81 procent av lagets matcher i ligaspelet förra säsongen.

För Inter Turku har 5 av de 6 senaste matcherna slutat med att båda lagen gjort mål.

Honka har snittat totalt 3.33 mål per ligamatch hittills den här säsongen.

Inter Turku har gjort mål i 100 procent av lagets ligamatcher den här säsongen.

Speltips

Honka har gjort mål i lagets tre inledande matcher i den finska högstadivisionen och snittat hela 3.33 mål per match så här långt. Även Inter Turku har hittat nätet i lagets fyra matcher i ligaspelet så här långt in på säsongen. Honka var det näst starkaste laget på hemmaplan förra säsongen och hittade målet i 81 procent av ligamatcherna på hemmagräs. Inter Turku å andra sidan gjorde mål i 65 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet och släppte samtidigt in mål i 76 procent av matcherna på bortagräs. Historisk sett trivs de båda lagen mot varandra. Spelet går in i sex av de åtta senaste mötena klubbarna emellan. Både Honka och Inter Turku vill ta kommando i början av säsongen. Hemmalaget vill bygga vidare på storsegern mot KuPS senast. Gästerna söker en seger efter två raka matcher utan tre poäng (senast 1-1 borta mot Lahti). Full fart väntas. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Hagalunds Idrottspark.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser