Horsens vs Bröndby • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Horsens tog sig som sista lag till slutspel i den danska högstadivisionen förra säsongen. Men den här upplagan av Superligan har inte gått lika bra för klubben som har fyra placeringar upp till slutspelsstrecket. Bröndby vann grundserien i fjol på målskillnad. Men under slutspelet fick klubben se sig ifrånsprungna av Midtjylland som bärgade titeln till slut. Den här säsongen är laget ute efter revansch.

Hemmalag

Horsens säsong har onekligen varit upp och ner. Laget har endast vunnit åtta matcher totalt i ligaspelet och ser (framför allt med tanke på de två förlusterna mot Esbjerg och Randers senast) ut att missa slutspelet. För tillfället ligger Horsens på en tiondeplats med 31 poäng på 25 matcher. Upp till Randers (som innehar den sista slutspelsplatsen) är det i dagsläget tre poäng och åtta mål. Så Horsens måste få till ett mirakel hemma mot Bröndby samtidigt som Randers förlorar stort mot OB. Med andra ord är full fart framåt melodin för tränaren Bo Henriksen och hans mannar.

Bortalag

Bröndby satt länge i förarsätet i fjolårets upplaga av den danska högstadivisionen. Klubben tog hem grundserien och var favoriter i slutspelet. Men Midtjylland tog sig både ikapp och förbi och lade beslag på titeln med fyra poängs marginal. Den här säsongen har varit ojämn för Bröndby som aldrig riktigt fått till någon längre segersvit. Just nu ligger klubben fyra i tabellen med 35 inspelade poäng på 25 matcher. Med två raka matcher utan seger är det plötsligt osäkert huruvida Bröndby tar sig till slutspel. Allra helst seger krävs borta mot Horsens om laget ska säkra en plats.

Statistik

Fem av de sju senaste matcherna mellan Horsens och Bröndby har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senaste mötet lagen emellan slutade 2-1 till ett för dagen bortaspelande Horsens.

Horsens har gjort mål i 83 procent av lagets hemmamatcher i ligan.

Bröndby har släppt in mål i 83 procent av bortamatcherna i ligaspelet.

Horsens har gjort minst 1 mål i de 8 senaste ligamatcherna.

För Bröndby går spelet in i 6 av de 7 senaste matcherna i ligan.

Speltips

För Horsens går spelet in i 75 procent av ligamatcherna på hemmaplan hittills. Även motsvarande siffra för Bröndby på bortagräs i ligaspelet är 75 procent. Hemmalaget behöver studsa tillbaka efter tre raka matcher i ligan utan seger. Det för ens i teorin kunna utmana om en slutspelsplats (tre poäng och åtta mål skiljer laget från sjätteplacerade Randers) nu när bara en match i grundserien återstår. Bröndby å andra sidan har en hel ocean (tjugotre poäng) upp till serieledande FC Köpenhamn. Men laget behöver poäng för att hålla undan och bevaka slutspelsplatsen. Horsens har gjort mål i åtta raka hemmamatcher och bara hållit nollan i 25 procent av matcherna på hemmagräs så här långt in på säsongen. Bröndby har gjort mål i hela 92 procent av lagets bortamatcher i ligan och släppt in mål i de sju senaste matcherna på bortagräs. Två lag som historiskt sett brukar bjuda på målkalas (i de tre senaste och totalt fem av de sju senaste går spelet in) möts i en rafflande drabbning där framför allt hemmalaget måste satsa med full fart framåt. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Casa Arena Horsens.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser