IFK Värnamo vs Torns • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

IFK Värnamo var nära att fullborda en mirakulös upphämtning i Superettan förra året. Men efter förlust i kvalspelet (totalt 2-3 mot Syrianska) måste klubben nu ladda om för att kunna studsa tillbaka upp i seriesystemet. Torns har inlett den här säsongen stabilt så här långt och nosar nu på en uppflyttningsplats inför sommaren.

Hemmalag

IFK Värnamo såg länge ut att stå för en storartad comeback förra säsongen när laget reste sig efter en bedrövlig förstahalva av Superettan och till sist var snubblande nära att ta sig upp på säker mark. Men klubben föll på målsnöret och åkte sedan på en rejäl kalldusch mot Syrianska i kvalspelet och därmed degradering i seriesystemet. Den här säsongen har inte alls börjat bra för IFK Värnamo som med endast två segrar totalt ligger på en blygsam elfteplats i tabellen med 10 poäng på 9 matcher. Hemmalaget har fortfarande inte vunnit på hemmagräs i ligaspelet det här året och måste nu steppa upp för att undvika en ny bottenstrid.

Bortalag

Torns tillhörde toppen av Division 1 i fjol och var till slut bara sju poäng från en kvalplats som skulle ge chansen till avancemang. Även den här säsongen ser laget ut att kunna utmana om de två topplaceringarna i tabellen. Det efter en stabil inledning med fyra segrar totalt och tre segrar på fyra bortamatcher. För tillfället ligger Torns på en femteplats med 15 inspelade poäng på 9 matcher. Om gästerna fortsätter att hålla uppe sitt fina bortafacit finns en möjlighet att klättra några placeringar i toppen och närma sig både första- och andraplatsen. Med mål framåt i åtta raka matcher finns goda förhoppningar om att kunna avancera ytterligare några hack.

Statistik

IFK Värnamo och Torns har bara mötts en gång tidigare. Den matchen (i fjolårets cupspel) slutade till slut 3-1 efter förlängning till ett bortaspelande IFK Värnamo.

IFK Värnamo har hittat nätet i 78 procent av lagets matcher i ligaspelet hittills.

Torns har släppt in mål i 67 procent av lagets ligamatcher så här långt in på säsongen.

IFK Värnamo har hållit nollan i endast 20 procent av hemmamatcherna i ligan.

Torns har gjort minst 1 mål framåt i de 8 senaste matcherna i ligaspelet.

Speltips

För IFK Värnamo har spelet gått in i hela 80 procent av lagets matcher på hemmaplan så här långt in på säsongen. Visserligen är motsvarande siffra för Torns endast 50 procent. Men hemmalaget har (trots att segrarna till stor del uteblivit) visat sig målfarliga i ligan hittills. IFK Värnamo har gjort mål i i de fyra senaste matcherna på hemmagräs och hittat nätet i totalt 78 procent av alla ligamatcher hittills. Nu måste laget höja sig och börja plocka poäng för att inte halka efter i tabellen. Samtidigt har Torns en gyllene möjlighet att via en ny seger knapra in på konkurrenterna i tabelltoppen och närma sig en kvalplats för spel om avancemang. Räkna med ett hungrigt hemmalag som bär på revanschlusta efter uddamålsförlusten borta mot Kristianstad (2-3) i den senaste ligaomgången. Full fart framåt som kommer att öppna upp bakåt. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Finnvedsvallen.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser