IK Frej vs Jönköpings Södra • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

IK Frej har fallit tillbaka några steg jämfört med förra säsongen i Superettan och krigar nu under kvalstrecket för att kunna säkra fortsatt spel i den svenska andraligan. Jönköpings Södra har fått upp flåset den senaste tiden och är det näst formstarkaste laget i serien. Nu jagar klubben avancemang och spel i Allsvenskan nästa år.

Hemmalag

IK Frej sladdade in på en niondeplats förra säsongen med fem poängs marginal ned till strecket. Men i år har det gått betydligt tyngre för klubben som ser ut att få ställa in sig på kvalspel om inte ett trendbrott sker. Laget har bara vunnit tre matcher totalt den här säsongen och ligger för tillfället på en fjortondeplats med endast 16 poäng på 19 matcher. Med fyra poäng upp till säker mark i tabellen krävs nu en rejäl formhöjning (IK Frej har inte vunnit på åtta raka matcher) för nytt kontrakt ska kunna säkras.

Bortalag

Jönköpings Södra tillhörde den nedre tabellhalvan förra året. Den här säsongen ser det ljusare ut för klubben som hittat formen på sistone och radart upp fina prestationer i ligaspelet. Med tre segrar på de fyra senaste ligger Jönköpings Södra nu på en fjärdeplats med totalt 34 inspelade poäng på 19 matcher. I en jämn toppstrid har gästerna nu bara fyra poäng upp till serieledningen. Och med tanke på att laget är det näst formstarkaste av alla (bara tredjeplacerade Brage har en bättre svit) finns nu förhoppningar om att nå Allsvenskan till nästa säsong.

Statistik

Båda lagen har gjort mål i tre av de fyra senaste matcherna mellan IK Frej och Jönköpings Södra. Det allra senaste mötet lagen emellan slutade 1-1.

IK Frej har hittat nätet i 89 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet.

Jönköpings Södra har gjort minst 1 mål i de 8 senaste ligamatcherna.

IK Frej har släppt in minst 1 mål i de 12 senaste matcherna i ligan.

Jönköpings Södra har släppt in mål i 78 procent av ligamatcherna på bortagräs.

Speltips

För IK Frej har spelet gått in i hela 89 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan hittills den här säsongen. Dessutom har båda lagen nätat i sex av de sju senaste matcherna. För Jönköping Södras del har båda lagen gjort mål i 56 procent av bortamatcherna i ligaspelet hittills. Spelet sitter i fyra av de fem senaste. Två lag som behöver en trepoängare i varsin ände av tabellen gör upp i vad som förväntas bli en ny, målrik tillställning. Lagen trivs historiskt sett mot varandra och båda lagen har nätat i tre av de fyra senaste. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Vikingavallen.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser