IK Frej vs Varbergs BOIS • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

IK Frej slutade på en niondeplats i fjol med fem poäng ner till kvalstrecket. Den här säsongen har börjat svajigt för klubben som nu måste spela till sig poäng för att undvika bottenstriden. Varbergs BOIS går från klarhet till klarhet och tog en viktig derbyseger hemma mot Halmstad (1-0) i den senaste ligaomgången.

Hemmalag

IK Frej har tillhört den nedre halvan av Superettan de senaste säsongerna. Visserligen tog klubben ett steg framåt i fjol när en niondeplats säkrades. Men den här säsongen ser laget ut att ha fallit tillbaka några hack igen efter en ojämn inledning. IK Frej har bara vunnit två matcher så här långt och har nu två raka matcher (senast förlust mot Norrby) utan seger. För tillfället ligger laget på en tolfteplats i tabellen (precis ovanför kvalstrecket) med 9 poäng på 9 matcher. Nu behövs poäng för att slippa bottenstriden.

Bortalag

Varbergs BOIS är säsongens stora överraskningslag. Efter en succeinledning med åtta segrar av nio möjliga har klubben (som landade under kvalstrecket förra året) kopplat ett fast grepp om förstaplatsen med hela 25 inspelade poäng på 9 matcher. Varbergs BOIS studsade tillbaka efter krysset mot Örgryte (1-1) förra veckan och tog en stärkande hemmaseger mot derbyrivalen Halmstad i den senaste omgången. Moralen och självförtroendet är därmed på topp hos tränare Joakim Perssons mannar. Nu går klubben för en ny seger för att kunna dra ifrån ytterligare i tabelltoppen.

Statistik

Fyra av de sex senaste matcherna mellan IK Frej och Varbergs BOIS har slutat med att båda lagen gjort mål. Allra senast slutade det 2-1 till ett då bortaspelande IK Frej.

IK Frej har hittat nätet i 75 procent av lagets ligamatcher på hemmaplan hittills.

Varbergs BOIS har gjort minst 1 mål framåt i 9 raka matcher i ligaspelet.

IK Frej har släppt in mål i 89 procent av ligamatcherna så här långt in på säsongen.

Varbergs BOIS har hållit nollan i endast 20 procent av bortamatcherna i ligan.

Speltips

För IK Frej har spelet gått in i 75 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills den här säsongen. För Varbergs BOIS är motsvarande siffra på bortaplan i ligan så här långt hela 80 procent. IK Frej har hittat nätet i de tre senaste ligamatcherna på hemmaplan och är nu i behov av en seger för att kunna lämna bottenskiktet och påbörja en klättring i tabellen. Laget måste därmed kliva framåt för att kunna hota ett harmoniskt och formstarkt Varbergs BOIS. Gästerna har gjort mål i alla nio ligamatcher och vunnit åtta av dem. Men samtidigt har Varbergs BOIS lyckats hålla nollan i endast 20 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet den här säsongen. Nog ska det bli en bortaseger här. Men det mesta talar för att det blir en underhållande, intensiv och böljande tillställning där hemmalaget åtminstone lyckas få in en boll i nät innan stoppsignalen ljuder. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Vikingavallen.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser