Israel vs Nordmakedonien • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Israel ser ut att kunna göra ett bra kvalspel efter en fin start på gruppspelet. Hittills har laget vunnit mot bland annat Österrike i jakten på en EM-plats nästa år. Nordmakedonien inledde kvalspelet med seger. Men sedan dess har det gått tyngre för nationen som nu är uppe i tre raka matcher utan seger.

Hemmalag

Israel har vunnit två av de fyra inledande matcherna i kvalspelet och kan framför allt vara nöjda över den oväntade hemmasegern mot Österrike. Laget ligger just nu på en andraplats i tabellen med 7 poäng på 4 matcher. Upp till serieledande Polen är det redan fem poäng. Men om Israel fortsätter att hämta hem segrar (vunnit fyra av de fem senaste) finns det åtminstone möjlighet för nationen att hålla jämna steg med polackerna och samtidigt närma sig EM-slutspel nästa år. I det senaste EM-kvalet slutade Israel på en fjärdeplats i sin grupp och missade därmed chansen att ta sig till mästerskapet.

Bortalag

Nordmakedonien ser ut att få det tufft i EM-kvalspelet och har endast tagit hem en trepoängare hittills. Laget har förlorat två raka matcher (på hemmagräs) och behöver nu försöka att vaska fram någon typ av formhöjning för att rubba ett Israel som både har formen och publiken med sig. För tillfället ligger Nordmakedonien på en femteplats i tabellen (näst sist) med endast 4 inspelade poäng på 4 matcher. I det förra EM-kvalet slutade nationen på en sjätteplats (sist) i sin grupp och hade lag som Luxemburg och Vitryssland framför sig i tabellen.

Statistik

Israel har vunnit fyra av de fem senaste mötena med Nordmakedonien. Men det allra senaste mötet lagen emellan slutade 1-0 till ett även då bortaspelande Nordmakedonien.

Israel har vunnit 4 av sina 5 senaste landskamper på hemmaplan.

Nordmakedonien har släppt in mål i 100 procent av kvalmatcherna.

Israel snittar 2.50 mål framåt per hemmamatch i EM-kvalet hittills.

Nordmakedonien har vunnit endast 2 av de 7 senaste bortamatcherna.

Speltips

Israel har visat prov på uppåtgående form det här året och vunnit fyra av de fem senaste landskamperna. Bland annat har Österrike (4-2) avfärdats i jakten på en EM-plats. Nordmakedonien har fallit tillbaka efter segern i premiäromgången mot Lettland (3-1) och åkte på en svidande förlust mot just Österrike på hemmplan (1-4) senast. Ett hemmalag med självförtroende, medvind och framför allt publiken i ryggen ser nu chansen att haka på serieledande Polen i tabellen och verkligen utmana om en plats till nästa års mästerskap. Samtidigt som ett famlande Nordmakedonien minst sagt söker efter formen. Det mesta talar för att vi får se en ny hemmaseger för de formstarka israeliterna. Därför spelas att Israel vinner matchen på Yaakov Turner Toto Stadium.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser