Jong Utrecht vs Jong PSV • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Jong Utrecht slutade sist i den holländska andradivisionen förra säsongen och har inlett sensommaren med tre raka förluster. En rejäl uppryckning krävs om laget ska kunna undvika en ny jumboplats. Jong PSV bär på revanschlusta efter att ha slutat efter rivalerna Jong Ajax förra säsongen. Efter en småsvajig inledning på årets säsong törstar Eindhoven-laget efter tre viktiga poäng för att haka på i toppen av tabellen.

Hemmalag

Jong Utrecht hade en tuff fjolårssäsong där laget till slut landade på jumboplats i tabellen. Med bara 27 inspelade poäng på 38 matcher fanns inte mycket att glädjas över. Även den här säsongen har börjat svajigt för laget som åkt på tre raka förluster (senast 0-2 borta mot Telstar) och bara hittat nätet en gång. För att undvika en repris på förra säsongen behöver hemmalaget definitivt resa sig flera snäpp och framför allt spela hem poäng på hemmagräs för att undvika en ny bottenplacering. Men något större trendbrott tycks inte vara i sikte och det mesta talar för ännu en kärv säsong. Inför mötet med mardrömsmotståndarna Jong Utrecht förfogar tränaren Robin Pronk åtminstone över en trupp som har klarat sig från såväl skador som avstängningar.

Bortalag

Jong PSV har befunnit sig i toppskiktet av den holländska andradivisionen i flera säsonger. Senast slutade laget på en femteplats med 64 poäng på 38 matcher. Den här säsongen ställer klubben in siktet på att framför allt landa framför rivalerna Jong Ajax (som vann i fjol) i tabellen. Efter en småsvajig inledning (senast 1-1 hemma mot Helmond Sport) behöver tränare Dennis Haars mannar höja sig ett par nivåer för att inte tappa mark och halka efter alltför mycket i tabellen. Jong PSV har inga skador eller avstängningar i truppen inför matchen mot Jong Utrecht.

Statistik

Jong PSV har vunnit alla fem tidigare möten med Jong Utrecht. Senaste matchen lagen emellan under sommaren slutade 1-0 till ett då hemmaspelande Jong PSV.

Jong Utrecht har bara vunnit 1 av sina 8 senaste tävlingsmatcher.

Jong PSV snittade 2.00 mål framåt per match förra säsongen.

Jong Utrecht tog i snitt bara 0.71 poäng per match förra säsongen.

Jong PSV vann både mötena med Jong Utrecht förra säsongen med 2-0 och 4-1.

Speltips

Jong PSV är sett till spelarmaterialet det näst vassaste laget i Eerste Divisie. De tidigare resultaten mot Jong Utrecht talar även sitt tydliga språk. Jong PSV har vunnit alla möten med förra säsongens jumbolag. Visserligen har bortalaget inte inlett säsongen lika strålande som den förra avslutades. Men Jong Utrecht har förlorat de tre första matcherna i ligan och bara lyckats hitta nätet en gång. Allting pekar på att Jong PSV tar sig i kragen och plockar tre poäng för att haka på i toppstriden. Den interna historiken lagen emellan väger tungt och Jong PSV vill ogärna se serieledarna Go Ahead Eagles (full pott hittills) springa iväg i tabellen. Full fart framåt är det som gäller för segertörstande gäster på Sportpark De Westmaat. Men för att säkra upp väljer jag att spela 2 (DNB) vilket ger insatsen tillbaka i händelse av ett oavgjort resultat.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser