Kolding IF vs Nykøbing FC • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Kolding IF är nykomlingar i den danska andradivisionen. Men laget har inlett säsongen bra och är uppe och nosar på en plats bland de tre främsta i tabellen. Nykøbing FC landade på den undre tabellhalvan i ligaspelet förra året. Men upp till en kvalplats och spel om uppflyttning var det endast sju poäng som skiljde till slut.

Hemmalag

Kolding IF tog steget upp till 1. Division inför säsongen. Och visst har nykomlingen inlett säsongen stabilt. Efter fyra inledande segrar hamnade laget visserligen i en mindre formsvacka (fem raka utan segrar) i augusti och september. Men med två segrar på de tre senaste verkar Kolding IF nu ha fått upp farten igen. För tillfället ligger klubben på en fjärdeplats i tabellen med 20 poäng på 12 matcher. Med bara en poäng upp till Viborg och tredjeplatsen finns alla möjligheter att blanda sig i toppstriden på allvar i händelse av en seger mot ett sargat Nykøbing FC.

Bortalag

Nykøbing FC slutade på en åttondeplats i ligaspelet förra säsongen. Den här upplagan av den danska andraligan vill klubben närma sig toppen och utmana om avancemang till högstaserien. Och det såg lovande ut till en start. Nykøbing FC vann tre av de fyra inledande matcherna och hakade på övriga topplag. Men sedan dess har det gått betydligt tyngre för laget som bara vunnit en enda match sedan mitten av augusti och nu är uppe i fem raka ligamatcher utan seger. Just nu ligger Nykøbing FC på en sjätteplats i tabellen med 16 inspelade poäng på 12 matcher.

Statistik

Kolding IF snittar totalt 3.50 mål per hemmamatch i ligaspelet så här långt in på säsongen. För Nykøbing FC ligger snittet på bortaplan i ligaspelet på hela 4.67 mål per match.

Kolding IF har hållit nollan i endast 17 procent av hemmamatcherna i ligaspelet.

Nykøbing FC har släppt in minst 2 mål i de 7 senaste ligamatcherna.

För Kolding IF går spelet in i 5 av de 7 senaste matcherna i ligaspelet.

Nykøbing FC har hittat nätet i 83 procent av lagets bortamatcher i ligan.

Speltips

För Kolding IF har 83 procent av lagets hemmamatcher i ligaspelet hittills slutat med att båda lagen gjort mål. Samtidigt har spelad mållina passerats i 67 procent av hemmamatcherna. För Nykøbing FC har båda lagen nätat i 83 procent av lagets ligamatcher på bortplan. Och i 92 procent av alla ligamatcher hittills den här säsongen har det blivit minst tre mål totalt. Två lag som vill närma sig toppen av tabellen på allvar gör upp om viktiga poäng i den danska andraligan. Kolding IF har en finfin möjlighet att slå sig in bland de tre främsta och är revanschssugna efter förlusten mot Fredericia i den senaste omgången. Nykøbing FC har inte vunnit på fem raka ligamatcher och behöver nu kliva framåt för att bryta trenden och hitta en seger. Därför spelas att båda lagen nätar och att det blir minst tre mål totalt i matchen på Autocentralen Park.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser