Kozakken Boys vs Katwijk • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Kozakken Boys fick allt annat än en drömstart i holländska Tweede Divisie och har fått jobba sig in i säsongen. Men inför den avslutande ligaomgången har hemmalaget allt i egna händer. Om de snor åt sig tre poäng tar de även hem titeln och säkrar avancemang till Jupiler League. Katwijk har fallit tillbaka efter en formidabel förstahalva av säsongen och har nu kniven mot strupen när de gästar Sportpark De Zwaaier. Bortalaget måste ta poäng för att vinna den serie de så länge sett ut att redan ha kammat hem. Det är upplagt för en rejäl dos dramatik.

Hemmalag

Kozakken Boys inledde säsongen bedrövligt (tre första matcherna var segerlösa). Men klubben har fått upp farten och står för en urstark avslutning. Efter en fin svit med fyra matcher i rad utan förlust (senast 1-1 på bortaplan mot AFC) ligger klubben för närvarande på en andraplats med 69 poäng på 33 matcher. Kozakken Boys har allt att vinna och kliver in i den sista ligaomgången med gott självförtroende och ett starkt stöd på läktarna. Inför det avgörande mötet med Katwijk kommer hemmalaget med en matchtrupp helt fri från skador och avstängningar.

Bortalag

Katwijk såg länge ut att segla iväg mot titeln i Tweede Divisie. Klubben inledde säsongen på ett strålande sätt (åtta raka segrar) och kopplade tidigt ett grepp om såväl buckla som uppflyttning. Men efter det har det gått tyngre för laget som bara har tre segrar (senast förlust med 1-2 mot Koninklijke HFC) sedan början av april. Just nu har ligaledarna 71 inspelade poäng på 33 matcher och måste klara oavgjort eller vinna borta mot ett formstarkt Kozakken Boys för att säkra titeln. I truppen saknas endast långtidsskadade mittfältaren Mike van den Ban.

Statistik

Kozakken Boys har inte förlorat mot Katwijk på fyra år. Senaste mötet lagen emellan i slutet av januari slutade med en säker bortavinst för Kozakken Boys med 2-0.

Kozakken Boys har vunnit 75 procent av sina hemmamatcher.

Katwijk har bara vunnit 2 av de 6 senaste matcherna.

Kozakken Boys har endast 1 förlust på de 8 senaste matcherna.

Katwijk har släppt in mål i 55 procent av sina bortamatcher.

Speltips

Kozakken Boys har stått för en ruggig slutspurt i Tweede Divisie och vill avsluta den fina sviten med att sno åt sig titeln. Hemmalaget har stödet av över fyra tusen (!) törstande fans på läktarna och vill även fira av avgående tränaren Danny Buijs (som lämnar för Groningen efter säsongen). Ett stukat Katwijk har sett en fin säsong få ett onödigt nervkittlande slut och har ett dåligt facit mot hemmalaget. Kozakken Boys har allt att vinna. Katwijk allt att förlora. En knapp hemmaseger känns trolig. Därför spelas 1 (DNB) vilket ger insatsen tillbaka i händelse av ett oavgjort resultat.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser