KR Reykjavik vs Valur • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Valur är regerande mästarna i isländska Urvalsdeild och har siktet inställt på att försvara titeln den här säsongen. Hittills ser det lovande ut för det formstarka Reykjavik-laget som redan rusat upp till förstaplatsen i tabellen. KR Reykjavik har haft en besvärlig säsong så här långt och inte alls nått upp till den nivå som kan förväntas av klubben. Efter en rad motgångar i ligaspelet är poängbehovet stort för att undvika att rasa ytterligare och bli inblandade i bottenstriden.

Hemmalag

KR Reykjavik var nära att ta en Europa-plats i fjol efter en stabil säsong i den isländska högstadivisionen. Men i år har det gått betydligt tyngre för klubben som radat upp oavgjorda resultat och förluster. Just nu ligger laget på en ljummen sjätteplats med 13 poäng på 10 matcher. KR Reykjavik behöver poäng för att trycka iväg uppåt i tabellen och fjärma sig från en hotande bottenstrid. Men formen talar för ett helt annat resultat när de tar sig an rivalerna Valur. Inför mötet med serieledarna förfogar tränaren Rúnar Kristinsson över en trupp helt fri från skador och avstängningar.

Bortalag

Valur tog hem titeln i Urvalsdeild i förkrossande stil (tolv poängs marginal ned till tvåan) förra säsongen. Och nu har klubben siktet inställt på att återupprepa succén. Hittills har det sett mer än stabilt ut för laget som ligger på en förstaplats med 24 inspelade poäng på 11 matcher. Valur har bara en förlust hittills (uddamålsförlust med 1-2 mot Grindavik) och trummar sannerligen på för att dra ifrån i tabelltoppen och skapa en lucka till jagande ligatvåan Stjärnan. Till matchen mot Kr Reykjavik kommer bortalaget med fullt manskap utan skador eller avstängningar.

Statistik

Valur har inte förlorat mot KR Reykjavik i någon av de fyra senaste matcherna och sitter på två raka segrar mot sina stora rivaler. Senaste mötet lagen emellan i slutet av april slutade 2-1 till ett då hemmaspelande Valur.

Valur har vunnit sina 6 senaste matcher.

KR Reykjavik har bara 2 segrar på de 8 senaste matcherna.

Valur har gjort mål i de 9 senaste matcherna.

KR Reykjavik har vunnit 25 procent av sina hemmamatcher.

Speltips

Valur går onekligen fram som en maskin i den isländska högstadivisionen. De leder tabellen, är det bästa bortalaget och har näst bäst form av alla lagen sett till de åtta senaste matcherna. KR Reykjavik å andra sidan kämpar för att ta sig ur sin besvärliga formsvacka som har lett till att klubben endast tagit tre segrar på hela säsongen. Även om ett derby kan vara oförutsägbart talar formläget och även historiken lagen emellan för en bortaseger. Men för att säkra upp spelas Valur med handikappet AH (0.0) i matchen. I händelse av ett oavgjort resultat får vi därmed hela insatsen tillbaka.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser