Krasnodar vs Porto • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Krasnodar har nått spel i Europa League flera säsonger i rad. Men nu har den ryska klubben möjlighet att slå sig in i Champions League. Porto nådde kvartsfinal i fjolårets upplaga av Champions League och går nu för fjärde raka gruppspelsdeltagandet.

Hemmalag

Krasnodar knep till slut en tredjeplats i ligaspelet förra säsongen med 56 poäng på 30 matcher. Därmed har laget nu en möjlighet att äntligen nå Champions League-spel efter flera år i Europa League. Men efter en svajig inledning på ligasäsongen med bara två segrar av fyra möjliga (senast förlust med 0-1 borta mot Akhmat Grozny) behöver ryssarna definitivt höja sig ett par nivåer för att kunna rubba ett erfaret och hungrigt Porto. Men Krasnodar är starka på hemmagräs och förlorade inte en enda match hemma på Stadion Kuban under fjolårets spel i Europa League.

Bortalag

Porto nådde aldrig ikapp Benfica i fjolårets ligaspel och sladdade in på en andraplats i tabellen med 85 inspelade poäng på 34 matcher. Därmed är det revanschsugna portugiser som nu går för att nå fjärde raka gruppspelet i Champions League. Förra säsongen nådde Porto ända fram till en kvartsfinal där Liverpool (0-2 och 1-4) blev för svåra. Laget har en svår uppgift framför sig när ett hemmastarkt Krasnodar står för motståndet. Men samtidigt lyckades Porto göra mål i åtta av de nio matcherna i Champions League-spelet i fjol och vet värdet av att få med sig ett bortamål inför returen hemma på Estádio do Dragão.

Statistik

Under förra säsongen snittade Krasnodar totalt 2.67 mål per match i ligaspelet. För Portos del låg det totala målsnittet i ligaspelet förra säsongen på 2.76 mål per match.

För Krasnodars del har spelet gått in i 7 av lagets 10 senaste Europa-matcher.

Porto hittade nätet i 91 procent av lagets bortamatcher i ligaspelet i fjol.

Krasnodar gjorde mål i 87 procent av lagets hemmamatcher i ligan förra säsongen.

För Porto har båda lagen gjort mål i 7 av de 8 senaste matcherna i Europa-spelet.

Speltips

Krasnodar suktar efter Champions League-spel och har bara ett hinder kvar på vägen vid avancemang mot Porto. De hemmastarka ryssarna hittade nätet i hela 87 procent av hemmamatcherna i ligaspelet förra säsongen och vill nu få med sig ett så pass bra resultat som möjligt inför den kluriga returen på portugisisk mark om en vecka. Porto lyckades inte försvara titeln i ligaspelet förra året och är nu ute efter revansch på alla fronter. I fjol nådde klubben en kvartsfinal. Den här säsongen är klubben ute efter nya framgångar. Lagens förmåga att hitta nätet och bortamålsfördelen talar för en underhållande match mellan två lag som vill spela till sig ett bra utgångsläge inför fortsättningen. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Stadion Kuban.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser