Landskrona vs Degerfors • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Landskrona har rest sig något efter fyra raka förluster i Superettan och har plockat poäng i de två senaste matcherna. Hemmavinsten mot Gefle stärker skåningarna som även lyckades ta poäng mot ett Värnamo som satsat hårt för att ta sig uppåt i tabellen. Degerfors har inte gett upp toppstriden ännu och behöver få med sig poäng (allra helst en seger) för att kunna hålla drömmen om Allsvenskan vid liv.

Hemmalag

Landskrona har haft förtvivlat svårt att skrapa ihop poäng den här säsongen och var inne i en djup formsvacka innan sommaruppehållet med fyra raka torskar i ligaspelet. Men nu är skåningarna obesegrade i två raka matcher (senast 1-1 mot Värnamo) och har siktet inställt på att lyfta i tabellen och klättra över kvalstrecket. Just nu ligger klubben på en trettondeplats med 17 poäng på 17 matcher. Med spelklara nyförvärven Alfons Sampsted, Joe Sise och Akram Mansour ser Landskrona (trots allt) med tillförsikt på andrahalvan av säsongen. Inför mötet med Degerfors saknas avstängda försvarsduon Philip Andersson och Alexander Tkacz samt anfallaren Karim Sadat. Dessutom missar skadade mittfältaren Edafe Egbedi matchen.

Bortalag

Degerfors har blandat och gett under säsongen och aldrig hittat en formtopp att rida vidare på. Men klubben har fortfarande en möjlighet att haka på toppstriden om vinsterna börjar att trilla in med kontinuitet. För tillfället ligger laget på en åttondeplats i ligan med 25 inspelade poäng på 17 matcher. En seger mot Landskrona (eller åtminstone ett oavgjort resultat) skulle ge Degerfors vind i seglen inför den resterande delen av säsongen. Stjärnanfallaren Sargon Abraham har redan hunnit lämna klubben för spel i IFK Göteborg och är därmed inte aktuell för spel mot Landskrona.

Statistik

Matcherna mellan Landskrona och Degerfors brukar vara jämna tillställningar. Senaste mötet lagen emellan tidigare under säsongen slutade 2-1 till Degerfors.

För Landskronas del har båda lagen gjort mål i 78 procent av hemmamatcherna.

Degerfors har gjort mål i 89 procent av sina bortamatcher.

Landskrona snittar totalt 3.00 mål per match på hemmaplan.

Degerfors har gjort mål i de 6 senaste bortamatcherna.

Speltips

Landskrona är sannerligen ett offensivt viktat lag under tränaren Agim Sopis ledning. Skåningarna tenderar till att köra på i full blås på hemmaplan och litar på att anfallslinjen ska göra fler mål än vad backlinjen släpper in. Landskrona har gjort mål i fyra raka matcher och släppt in mål i de åtta senaste. Samtidigt har Degerfors gjort mål i de sex senaste bortamatcherna. Två lag i behov av poäng kommer med allra största sannolikhet kliva fram och bjuda på en öppen, böljande och oerhört chansrik historia på Landskrona IP. Form och truppläge (Landskrona saknar halva sin backlinje) talar för en jämn och underhållande uppgörelse där båda lagen hittar nätet minst en gång vardera. Därför spelas att båda lagen gör mål i matchen på Landskrona IP.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser