Landskrona vs Östers IF • Rekraketer
HV_PP_FF_RR_SVG

Landskrona är inne i en blytung period och ser ut att bli indraget i bottenstriden i årets säsong av Superettan. Skåningarna har inte vunnit på över en månad och kan tacka målskillnaden att de ligger över kvalstrecket för tillfället. Östers IF har visserligen inte motsvarat förväntningarna inför säsongen, men klubben är obesegrade i de tre senaste matcherna och kan i händelse av en vinst börja titta uppåt i tabellen igen.

Hemmalag

Landskrona har inte direkt rosat marknaden i Superettan så här långt. Efter en rad tunga smällar (bortaförlust mot Norrby senast med 0-1) har skåningarna halkat ner till kvalstrecket i tabellen. Just nu ligger laget på en tolfteplats med 13 poäng på 14 matcher. Utöver en trasslig form brottas klubben även med ekonomiska problem utanför planen. Bland annat har sportchefen Peter Swärdh tvingats att sluta som följd av krisläget. Ett stukat hemmalag behöver en vinst för att skänka lite ro inför sommarledigheten. Men det ser onekligen mörkt ut på förhand. Inför mötet med Östers IF förfogar tränaren Agim Sopi över en skadefri trupp utan avstängningar.

Bortalag

Östers IF sågs som en förhandsfavorit att ta klivet upp till Allsvenskan inför det att säsongen började. Men efter en jobbig start på säsongen (en vinst på de fem första matcherna) har den anrika klubben från Småland hamnat i ett ingenmansland i mitten av tabellen. För tillfället ligger laget på en tiondeplats med 18 inspelade poäng på 14 matcher. Efter en rad fina prestationer i ligaspelet (senast 0-0 mot serietrean AFC Eskilstuna på bortagräs) finns nu förhoppning om att avsluta vårsäsongen med en vinst och sätta fart uppåt i tabellen. Framför allt har bortalaget fått i gång anfallarna David Johannesson och Dragan Kapcevics målskytte. Till matchen mot Landskrona kommer Östers IF med fullt manskap utan skador eller avstängningar i truppen.

Statistik

Östers IF har vunnit de två senaste matcherna mot Landskrona. Det senaste mötet lagen emellan för två år sedan slutade 3-1 till ett även då bortaspelande Östers IF.

Landskrona har släppt in mål i 71 procent av sina hemmamatcher.

Östers IF har inte förlorat någon av sina 3 senaste matcherna.

Landskrona har bara 1 vinst på de 9 senaste matcherna.

Östers IF har gjort mål i 86 procent av sina bortamatcher.

Speltips

Landskrona har haft förtvivlat svårt att plocka poäng på sistone och har tre raka förluster i ryggen inför det viktiga hemmamötet med ett formstarkt Östers IF. Hemmalaget behöver minst ett kryss (allra helst en vinst) för att skapa en lucka ned till kvalstrecket och gå in i sommaruppehållet med en positiv känsla. Full fart framåt gäller för skåningarna vars styrka definitivt ligger i offensiven. Någonting som med största sannolikhet kommer att öppna luckor bakåt för ett omställningsstarkt Östers IF att utnyttja och förvalta på bästa sätt. Därför spelas att det antingen blir ett oavgjort resultat eller att Östers IF vinner matchen på Landskrona IP.


wave1
Annons

Senaste speltipsen
1. Division
19 juni19.00
1. DivisionViborg vs Fredericia
1.70Ö 2.5
Bundesliga
30 maj15.30
BundesligaHertha Berlin vs Augsburg
1.80Ö 2.5
Superligaen
29 maj19.00
SuperligaenSilkeborg vs Nordsjælland
1.83Ö 2.5 + BLGM
Bundesliga
27 maj20.30
BundesligaUnion Berlin vs Mainz 05
1.80Ö 2.5
2. Bundesliga
27 maj18.30
2. BundesligaBochum vs Holstein Kiel
2.05Ö 3.0
League One
14 mars16.00
League OneDoncaster Rovers vs AFC Wimbledon
League Two
14 mars16.00
League TwoPort Vale vs Crawley Town
1.80BLGM
Championship
14 mars16.00
ChampionshipPartick Thistle vs Alloa Athletic
1.80BLGM
  Statistik

  2020

  Spel 41 st
  Vinst 47 %
  ROI 88 %
  Kassa - 2 585 kr
  Just nu används 1-3 units med en insats på 500 kronor per unit.
  wave2 wave1
  Annonser